Hoe maak je een SWF-bestand in FrontPage Maak

Het SWF-bestand extensie is geassocieerd met Adobe Shockwave Flash. Volgens Adobe's SWF File Format Specification document werd het Shockwave Flash-formaat ontwikkeld om populaire media zoals video, geluid, vector afbeeldingen en tekst via het web te leveren. Microsoft FrontPage, een eens zo populaire WYSIWYG (wat je ziet is wat je krijgt) HTML-editor, stelt gebruikers in staat om dynamische websites met weinig of geen voorafgaande kennis van HTML-code te creƫren. Met de hulp van Frontpage, kunt u SWF-bestanden toe te voegen aan uw eigen website.

instructies

1 Zorg ervoor dat u een SWF-bestand opgeslagen op uw computer.

2 Open Microsoft Frontpage.

3 Open een opgeslagen website, of maak een nieuwe pagina door te klikken op "Insert" in het menu vervolgens te kiezen voor "Geavanceerd." Een sub-menu verschijnt. Selecteer "Plug-in."

4 Klik op "Bladeren" in het venster Plug-in Eigenschappen en zoek uw SWF-bestand. Klik op 'OK'.

5 Ga naar de modus Preview om uw flash video bestand te bekijken. Doe dit door het tabblad "Preview". Volgens DevelopingWebs.net, "[y] ou zal niet in staat zijn om uw werkelijke flash vorm normale modus te bekijken." De normale modus zal u een symbool dat het bestand, niet het flash-bestand zelf vertegenwoordigt.

6 Pas de grootte van uw flash-bestand door te klikken op het symbool en het manipuleren van de gidsen die worden weergegeven.