Tutorial over Photoshop CS3 Filters

Photoshop Creative Suite 3 (CS3) heeft een paar extra functies die creatieve gereedschappen van de fotograaf uit te breiden. Nieuw in Photoshop CS3 zijn bewerkbare filters. Dit nieuwe instrument kan de gebruiker filter effecten bewerken nadat ze zijn toegepast. De Smart Object is omslachtig stappen die nodig zijn voor het bewerken filters maken Photoshop CS3 filtert een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de vorige versie vervangen. De release van Photoshop CS4 leverde geen wijzigingen in de filters.

filters

Photoshop CS3 is georganiseerd filters. Elk type filter heeft een drop-down menu met opties voor dat filter. Brush Strokes heeft Geaccentueerde randen, bijvoorbeeld. Bij gebruik van het filter, de gebruiker controle over verschillende elementen van de filter (bijvoorbeeld slaglengte, scherpte). Naast de artistieke filters, zijn er verscherpen filters die een beeld fris, vervagen en lawaai filters die kunnen worden gebruikt voor stof en krasjes, en een onbeperkt aantal toepassingen te maken voor anderen. De filters in Photoshop CS3 zijn krachtige instrumenten te verfijnen en afbeeldingen te verbeteren.

mart Object

Naast de ongelooflijke rijkdom van de scheppingskracht met filters, Photoshop CS3 introduceert de Smart Object. Hierdoor kan de gebruiker de filters bewerken zonder de omslachtige stappen van het maken van meerdere lagen. Dit verandert de workflow door tijd te besparen, stappen en het maken van individuele bewerkingen gemakkelijker. Alles wat de gebruiker hoeft te doen is kiezen voor "Filter> Omzetten voor Smart Filters" van de Grote Toolbar en de achtergrond wordt automatisch voorbereid voor bewerking filters na hun aanvraag. De laag is nu een slim object gereed voor filters worden toegepast.

editing Filters

Bewerk de laag door een filter. Als Colored Pencil was het filter, kies "Filter> Artistiek> Colored Pencil" van de Main Toolbar. Stel vervolgens het potlood breedte, Stroke Pressure and Paper Brightness om het gewenste effect en de "klik op OK." De laag zal het slimme object en het filter Kleurpotlood die wordt toegepast te tonen. De gebruiker kan het filter aan en uit te schakelen binnen de laag. Het werkelijke beeld blijft ongewijzigd en, indien gewenst, kan het toegepaste filter worden verwijderd zonder nadelige gevolgen voor het oorspronkelijke beeld. Photoshop CS3 heeft twee nieuwe functies toegevoegd aan de filters, Blending Options en Dekking Instellingen. Klik op het icoon aan de rechterkant van de naam filter in het palet Lagen en een raam Blending Options wordt geopend. Hier de Modus en Dekking instellingen kunnen worden gemanipuleerd. De nieuwe Dekking opties zijn lichter van kleur en donkerdere kleur. Met behulp van de Smart Object maakt het ook mogelijk een ge├»soleerd deel van de afbeelding met het filter effect te worden gewist of verzacht. Dit maakt het gebruik van filters ongelooflijk effici├źnt.

filter Gallery

Bij het bewerken van filters, is er een andere manier om meerdere filters toe te voegen aan de Smart Object. "Kies Filter> Filter Galerie" van de Grote Toolbar en de Filtergalerie zal openen met alle beschikbare filters. De gebruiker kan door te gaan en genieten van elk filter zonder dat ramen, een andere tijd besparen. Elke toegepaste filter kan hetzelfde zijn als de originele filter worden bewerkt. Deze nieuwe methode plaatst alle filter effecten op een slim object in plaats van afzonderlijke lagen.