Hoe maak je een Magicolor printer reinigen

De sleutel tot alles ziet er goed uit en het werken op een optimaal niveau houdt het schoon van binnen en buiten te houden. Met een paar eenvoudige stappen en basisinstrumenten gevonden rond het huis, kunt u eenvoudig houden Magicolor printer --- zoals de 1600W --- ziet er goed uit en loopt geweldig.

instructies

Hoe maak je een Magicolor printer reinigen

1 Zet de printer uit, haal de stekker uit en trek alle kabels van de printer in de computer.

2 Om de buitenkant van de printer schoon met een zachte, vochtige doek af te vegen de buitenkant en een Q-tip om het ventilatierooster te reinigen.

3 Om de media invoerrol schoon te maken, te beginnen door het openen van de bovenklep van de printer en het gebruik van de handgreep aan de bovenkant van de tonercartridge om het eruit te trekken, die de rollen zullen bloot te leggen. Veeg de rollen schoon met een zachte, droge doek. U kunt nu plaats de tonercartridge en sluit de klep.

4 Om het hoofd venster druk reinigen, zoek de "rotate toner" knop op de bovenkant van de printer. Houd de knop ongeveer negen seconden.

5 Open de voorklep van de printer. Door dit te doen, zal de magenta tonercartridge roteren --- net zoals het zou wanneer u de cartridge te vervangen. Trek de hendel op de cartridge totdat deze ontgrendeld en beweegt iets naar buiten en verwijder de cartridge.

6 Sluit het voorpaneel, die zal leiden tot de toner cartridges om opnieuw te draaien.

7 Als de indicator op de bovenkant van de printer begint te knipperen, kunt u nu open de bovenklep om het scherm schoon te maken.

8 Opnieuw verwijdert u de tonercartridge door grijpen de handgreep aan de bovenkant van de tonercartridge om het eruit te trekken. Reinig de printkop venster --- direct onder waar de tonercartridge zit --- door deze voorzichtig schoon met een zachte, droge doek. Plaats de tonercartridge en sluit de klep.

9 Druk op de "clear" toets zich aan de bovenkant van de printer. Hierdoor worden alle van de controlelampjes op de printer te veroorzaken om te stoppen met knipperen, en de magenta toner zal oplichten. Nadat de tonercartridges stoppen met draaien, opent u de voorklep, plaats de magenta tonercartridge en sluit de voorklep.

Hints

  • Werk snel wanneer u de tonercartridge uit de printer. Het verlaten van de cartridge uit voor meer dan 15 minuten kan beschadigen.