Hoe maak je een web Domein voor Free Create

Een naam webdomein identificeert uw website. Dit zijn de namen direct aan de linkerkant van .com, .net, en de andere top-level domeinen. Bijvoorbeeld, in het domein www.google.com, ".com" is de eerste-level domein en 'google' is het tweede-level domein. Je kan ofwel de aanschaf van een domeinnaam of maak een gratis. Gratis domeinnamen hebben veel beperkingen op hen, met inbegrip van een link terug naar de domeinnaam provider, een maximum aantal bezoekers per maand en de aard van de inhoud die u kunt toevoegen aan de website.

instructies

Maak een gratis web Domein

1 Ga naar de volgende website: http://www.freedomain.co.nr/index.php
Ze laten je gratis domeinnamen te creëren.

2 Below 'Controleer of uw vrije .CO.NR domeinnaam nog vrij is :,' typt u de domeinnaam die u in het tekstvak te creëren naast 'WWW' en klik vervolgens op "Check!"

3 Indien de domeinnaam beschikbaar is, krijgt u de 'Congratulations krijgen! Het domein is nog steeds beschikbaar! ' bericht. Klik op de "Ik wil aanmelden voor dit domein" optie bij het einde van de pagina. Als de domeinnaam niet beschikbaar is, probeer dan een andere.

4 Enkele eenvoudige vragen worden weergegeven om te controleren of de gebruiker is menselijk. Beantwoord de vragen en klik vervolgens op "Volgende stap."

5 Ga door de regels voor het maken van een gratis domein, klikt u op de "Ik heb gelezen en begrepen alles wat hierboven vermeld en Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden" vakje aan het einde van de pagina en klik vervolgens op "Ik heb gelezen en ik ga akkoord ! '

6 Vul de registratie-informatie en klik vervolgens op "Volgende stap."

7 De volgende stap vraagt ​​om meer registratie-informatie. Voeg het toe en klik vervolgens op "Volgende stap."

8 Lees de informatie die u hebt ingevoerd en klik op "Complete."

9 U ontvangt een e-mail met de link naar uw account en een activeringscode activeren. Klik op de link.

10 In de webpagina die wordt geopend, typt u "vergeten" en "activeringscode" en klik vervolgens op "activeren!" Uw gratis web domein is gemaakt.