IPad Excel Tutorial

IPad Excel Tutorial


Jarenlang hebben Microsoft Office fans wachtten op een tablet-vriendelijke versie van Excel beschikbaar te zijn op de iPad. Eindelijk uitgebracht in 2014, Microsoft Excel voor de iPad heeft het grootste deel van de kracht en functies die u op de desktop-versie met een touch-interface vindt. Er zijn echter belangrijke verschillen tussen de iPad app en Excel 2013 die je nodig hebt om bewust te zijn van voordat je aan de slag kan. Als je bekend bent met Excel zijn al en hebben een iPad gebruikt voor meer dan een dag of twee, het zou niet lang duren.

Voordat kopen van een abonnement

U kunt Excel-documenten op de iPad te bekijken zonder abonnement, maar als je wilt bewerken of documenten te maken, krijg je een Office 365-account nodig. Hoewel Microsoft Excel voor de iPad versie 1.1 biedt een in-app aankoop abonnement, slechts één optie beschikbaar: de Office 365 Startpagina jaarabonnement. Dit is een goed plan als je maximaal vijf computers en maximaal vijf mobiele apparaten in je huis, want het geeft een besparing ten opzichte van de maandelijkse abonnementskosten. Meer opties zijn verkrijgbaar bij de Microsoft Store, waaronder zakelijke abonnementen en Office 365 Personal, dat is de goedkopere plan voor een computer en een iPad. Zodra u een abonnement op de knop "Activeren" op de Excel-app en log in met uw Office 365-account - niet uw Apple ID-account.

Toegang tot en openen van bestanden

Tikken op het icoon "Nieuw" geeft u de mogelijkheid om een ​​nieuwe lege werkmap of een verscheidenheid aan templates, inclusief een last verslag, agenda en huishoudbudget te openen. De app ook maakt automatisch verbinding met uw Microsoft Microsoft Onedrive-account om toegang te krijgen tot werkmappen je daar hebt opgeslagen. Om een ​​e-mailbijlage in de Mail-app te openen, tikt u op de bijlage en wanneer het wordt geopend in Mail, tikt u op het scherm eenmaal en tik vervolgens op het pictogram "Actie" in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit geeft u de mogelijkheid om de werkmap in Excel te lezen. Wilt u de werkmap bewerken, tik op "Duplicate," geef de dubbele werkmap een naam en sla het op Microsoft Onedrive of op uw iPad.

Navigeren werkmappen

Er zijn geen schuifbalken op de Microsoft Excel voor iPad-app, maar u kunt door middel van een werkblad navigeren door met je vinger over het scherm. Gebruik een knijpende beweging met twee vingers om in en uit te zoomen, zoals je zou voor de meeste iPad apps. Een enkele tik selecteert een cel, terwijl een double-tap opent voor bewerking. Na een cel te selecteren, zie je twee ankers of handgrepen, op de gemarkeerde cel. Sleep de ankers met uw vinger om extra cellen te selecteren als u ze wilt kopiëren. Om een ​​hele rij of kolom te selecteren, tikt u op het nummer op de linker- of de brief in de kop. Bijna alle opties die u gebruikt op het bureaublad in de iPad app. Bijvoorbeeld, aanvullende werkbladen worden onder aan het scherm. Formatteren opties, grafieken en formules worden georganiseerd onder de tabbladen Startpagina, Invoegen en formules.

Tekst invoeren en Data

Dubbel-tappen willekeurige cel opent de iPad toetsenbord op het scherm, zodat u de cel kunt bewerken. Als alternatief, single-tik op een cel om het te selecteren en tik op de "Formula Bar." Na het invoeren van gegevens, tikt u op de toets "Return" of tik op het groene vinkje in de rechterbovenhoek van het werkblad met de overgang naar de cel op te slaan. Als u van gedachten verandert voordat u deze opslaat, drukt u op de rode "X." De app slaat automatisch uw gegevens als u deze bewerkt, zodat u zich geen zorgen te maken over het verliezen van je werk. Net als bij andere iPad-apps, als u een toets ingedrukt houdt, kunt u aanvullende opties selecteren. Bijvoorbeeld, als u wilt dat het symbool voor pond of yen, houdt u de "$" om die keuzes te onthullen.