Hoe bouw je een virtuele huis online gratis

Hoe bouw je een virtuele huis online gratis


In plaats van gewoon papier en potlood om te tekenen wat je wilt uw droomhuis te laten uitzien als een aantal online bronnen bieden gratis tools zodat je virtuele plannen kunnen trekken. Deze types van websites bieden eenvoudige gebruiksvriendelijke netwerken en interfaces voor het construeren alles van buitenaf naar het inwendige van een huis. Veel virtuele huis-het bouwen van websites zijn ook nauwkeurig en gedetailleerd genoeg, zodat u uw voltooide plannen aan aannemers, die ze kunnen gebruiken om te helpen bij het bouwen van een huis kan laten zien.

instructies

1 De bouw van een gratis virtueel huis online op Architecture Studio 3D. Deze virtuele huis-bouwer loopt u door het kiezen van een fictieve "cliƫnt" voor wie je net zo goed bouwen als het landschap rondom het huis. Gebruikers kunnen kiezen uit pre-en-klare plattegrond stijlen, het interieur met meubels en sectionale muren aan te passen, en kies het type van het exterieur van materiaal en het dak. Architecture Studio 3D kunt u ook het landschap met bomen, struiken en planten te passen. Deze website bevat een driedimensionale walk-through-functie, waardoor gebruikers de kans om te lopen, zowel rond het huis en de binnenkant om meubels, muren en andere decoraties te zien in drie dimensies.

2 Ga naar de FloorPlanner.com website en meld je aan voor een gratis account om te beginnen de bouw van een virtueel huis. Floorplanner bevat een "Construction" set van tools die de gebruiker in staat stelt om buitenmuren, oppervlakken, en enkele scheidingswanden trekken. Het programma kunt u de lengte en breedte van uw huis muren ook opgeven. box Floorplanner's "Library" wordt geleverd met meerdere kamer-specifieke meubilair opties voor het verfraaien van gemeenschappelijke ruimtes zoals de keuken, woonkamer, en kantoor, in aanvulling op meubels patio. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om het huis in twee of drie dimensies te bekijken tijdens of na de bouw. De site bevat ook een "notes" functie waarmee u direct typen op het gebouw net als u nodig hebt om aantekeningen te maken. A "save" functie die wordt aangeboden door Floorplanner kunt u uw virtuele huis plan online op te slaan.

3 Build gedetailleerde plattegronden op het internet met behulp van het Gliffy Online programma. gratis programma Gliffy biedt u de mogelijkheid om niet alleen te maken huis plannen, maar ook kantoren en netwerk diagrammen. Gliffy kunt u muren, meubels en andere details toevoegen aan je virtuele huis met behulp van drag-and-drop-software. Dit betekent dat u hoeft alleen maar te klikken op het item dat u wilt "slepen" met de computermuis toe te voegen en om de juiste oppervlakte van het huis. Daarnaast kunnen gebruikers typen in de exacte voorkeur afmetingen re-size muren, meubels en andere huis decoraties. Gliffy kunt u uw huis plannen online op te slaan, ze exporteren naar uw bureaublad als PNG-beeldbestanden en direct printen vanaf het web.