Hoe kan je installeren voor uw Wordpress blog

Dit artikel beschrijft de eenvoudige hoe stappen van het installeren van nieuwe thema's voor uw self-hosted WordPress blog. U vindt er ook een aantal sites waar je nieuwe WordPress Thema's voor uw self-hosted WordPress blog kunt vinden.

instructies

Hoe kan je installeren voor uw Wordpress blog

1 Dit artikel gaat ervan uit dat je een self-hosted WordPress blog. Je kunt geen thema's uploaden naar een gratis WordPress.com gehoste blog.

2 Ten eerste moet je een aantal thema's die je leuk vindt. Download ze en unzip ze. Je kunt WordPress blog thema FND op verschillende plaatsen, evenals het zoeken "gratis WordPress Thema's". Hier zijn een paar sites om mee te beginnen: The Official Wordpress Theme Viewer XHTML Valid WP Templates (mijn persoonlijke favoriet)

3 Zodra uw thema's worden gedownload en uitgepakt open uw FTP-client en maak verbinding met uw site. U moet de map meestal getiteld "www" te openen. Dan moet je om uit te vinden waar u uw WordPress blog hebt geïnstalleerd. Als je eenmaal hebt gevonden en geopend die map, moet u de map met de naam "wp-content" te openen. Dan moet je de map met de naam "thema's" te openen. Nu kunt u uw uitgepakte thema mappen uploaden naar het thema map WordPress.

4 Zodra dat klaar is, opent u uw webbrowser en inloggen op uw WordPress account. Onder het tabblad Ontwerpen moet je screenshots van al uw ge├╝ploade WordPress Thema's te zien. Klik op de degene die je het meest en WordPress zal dat thema van toepassing zijn op uw blog.

5 Dat is het zo'n beetje. Het is eigenlijk heel simpel. Natuurlijk wil je om te klikken op de Design / Widgets tabs en widgets toe te voegen aan uw thema aan uw blog meer interactief te maken. Veel plezier ermee !!!

Hints

  • Ik raad het gebruik van CoreFTP als een FTP-client. De gratis versie is echt geweldig.
  • Ik zou alleen maar aanraden het downloaden van thema's van websites die direct worden weergegeven. Het is mogelijk dat als je het downloaden van een thema uit van een site die niet kan worden vertrouwd dat er virus 'en andere dingen in het zal worden, zonder dat je het te beseffen. Dus wees voorzichtig met dat. Kijk voor dingen in je template bestanden, zoals lijsten met zoekwoorden, tekst die lijkt niet op zijn plaats, etc