Hoe maak je een USB Flash Drive Fix

USB flash drives zijn zeer handig en praktisch, maar ze zijn niet zonder problemen. Als je ooit hebt geprobeerd om informatie op te halen uit je USB flash drive en ontdekte dat de data corrupt is, kun je zelf hebt gevonden in een beetje een jam. Weten hoe je een USB-stick op te lossen is een vaardigheid die iedereen op zijn minst vertrouwd zijn met, moet een probleem optreden met uw flash-drive zou moeten zijn.

instructies

1 Verwijder de flash drive en herstart de computer als uw flash-drive begint het geven van je problemen. Kies het "Safely Remove Hardware" optie in uw systeemvak en vervolgens het verwijderen van de flash drive van de USB-poort. Cycle uw computer aan en uit, vervang de schijf in de USB-poort en dan proberen om toegang te krijgen tot uw flash-drive weer.

2 Vervang het bestand. Als een bepaald bestand niet wordt geopend, moet u het bestand volledig uit de flash drive te verwijderen en het opnieuw vanaf uw hoofdcomputer drive. Vervolgens kunt u het bestand probeert te openen op de flash drive om te zien of dat een verschil maakt. Als het bestand wordt geopend, dan is het probleem was bij het bestand zelf. Als het nog steeds weigert te openen, is het probleem in de flash drive.

3 Scan uw flash drive op fouten. Ga naar Mijn Computer, klik met de rechtermuisknop op het station en kies Eigenschappen, dan Extra. Kies "Run Error Controleren en Scan voor fouten" om eventuele problemen die aanwezig zijn op uw schijf kan zijn op te lossen. Zodra dat klaar is, probeer opnieuw toegang te krijgen tot de drive.

4 Neem contact op met de fabrikant. Als geen van de bovenstaande stappen werken, contact opnemen met de flash drive om te zien over de mogelijke vervanging of andere opties.

Hints

  • Hernoemen van het bestand voordat het uitvoeren van de overdracht kan een verschil in de vraag of u het kunt openen, dus overwegen om dat een keer te proberen als onderdeel van stap 2.