Hoe te kopen Gift Cards Online

Koop cadeaubonnen online te vermijden dat we naar een winkel om ze te kopen. Koop de kaart direct al de website van een specifieke retailer, in plaats van gebruik te maken van elke "Free Gift Card" biedt u ziet in de zijbalk advertenties, die bijna altijd zijn nep. Instrueer de verkoper van wie de kaart die u koopt om het te verzenden naar de ontvanger, die dan in staat om online en in-store winkelen met de kaart, zonder dat je ooit te hebben verlaten huis.

instructies

1 Bezoek de website van de handelaar wiens gift card u wilt geven. Zoek en klik op een link waarmee u een gift card, die is gelegen onder een "Customer Service" rubriek in sommige gevallen te kopen.

2 Selecteer een gift card bedrag uit een menu van vooraf bepaalde waarden. Als alternatief, het invoeren van een aangepaste bedrag als de gift card inkoop interface kunt u.

3 Voer de verzending van informatie voor de ontvanger van de kaart. Typ uw eigen factuuradres, evenals het type, het nummer, de vervaldatum en de verificatiecode van de creditcard die u wenst te gebruiken om de aankoop te doen.

4 Voltooi de aankoop en bewaar de bevestigings e-mail totdat de ontvanger informeert je dat hij de kaart ontvangen. Na de bevestigings e-mail bij de hand maakt het proces van gift card vervanging - in het geval het origineel verloren in de mail - gemakkelijker.

Hints

  • Hoewel gift card swap sites en cadeaubonnen verkocht via de sites van derden, zoals Craigslist en eBay zijn goedkopere opties dan direct de aankoop via een retailer, verkopers zijn niet altijd legitiem - en als je koopt via een derde partij, de winkelier is niet aansprakelijk voor nagemaakte of anderszins onbruikbaar kaarten.