Hoe kan ik een laptop batterij die laadt niet op Reparatie

Hoe kan ik een laptop batterij die laadt niet op Reparatie


Laptop batterij problemen zijn vrij gebruikelijk bij de eigenaren van alle merken notebooks. Gemiddeld laptop batterijen duurt één tot drie jaar. Exact levensduur hangt af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid van de batterijen, het aantal laad-ontlaadcycli en de kwaliteit van de batterijen. Lithium-ion batterijen beginnen om de mogelijkheid om een ​​lading vast te houden na verloop van tijd te verliezen. Voordat u een laptop batterij te vervangen, van mening dat er kunnen andere redenen zijn dat de laptop niet goed werkt. U kunt in staat zijn om de batterij op te laden plaats.

instructies

1 Bepaal of de laptop batterij is defect. Terwijl minder dan 1 procent van de accu's defect zijn, de mogelijkheid is er nog steeds. Als de batterij nieuw is en slechts kosten een deel van de weg, kan het alleen maar vereisen een BIOS-update om volledig op te laden. Nieuwe accu's die weigeren op te laden op elk mogelijk defect. Koop een nieuwe laptop batterij om de defecte te vervangen.

2 Test de laptop adapter om te zien of het defect. Voer de laptop rechtstreeks van de laptop adapter en zonder de batterij. Als de laptop werkt niet met de adapter aangesloten, de adapter is dood en je nodig hebt om het te vervangen. De batterij van de laptop kan weigeren op te laden als de adapter is defect. Laad de batterij van de laptop uitgeschakeld.

3 Plaats de laptop batterij in een andere laptop om het te testen. Als de laptop batterij wordt opgeladen in een andere laptop kan de laptop moederbord slecht zijn. een moederbord vervangen in een computer kan erg duur zijn. Als de kosten voor de computer vast te stellen is niet de moeite waard de kosten van vervanging van het moederbord, overweeg dan de aanschaf van een nieuwe laptop.

4 Plaats de batterij te waarborgen dat alle connectoren goed klink. De vergrendeling mechanisme dat de laptop batterij houdt moet vastklikken. Als de vergrendeling niet sluit, verwijder dan de batterij en onderzoekt de compartiment voor tekenen van schade.

5 Los het BIOS te bepalen of er een hardware probleem. Zet de laptop en voer onmiddellijk BIOS Setup door ingedrukt te houden van de "Del" en "F1" of "F2" toetsen, afhankelijk van het merk en model van de laptop. Wanneer het BIOS scherm verschijnt, zie hoe lang het duurt om de batterij op te laden naar beneden. Als de batterij niet zo lang als de BIOS setup doet duren, kan een hardwarestoring het probleem.