Stijlen van de CompleTrio Gemakkelijk Weaving System

De CompleTrio Gemakkelijk Weaving System door Lord en Cliff heeft het veranderen van de stijl en kleur van het haar gemakkelijk. Gebruikers kunnen het hele proces te voltooien in drie stappen. Het haar lagen uit synthetisch haar Nadien het bestaande haar klanten zonder dat lijm of hete ijzers. Het systeem geeft de keuze van stijlen en kleuren, en klanten kunnen verschillende stijlen proberen zonder de noodzaak om naar een salon voor een nieuw kapsel. Het doel van het ontwerp van het eenvoudig weven systeem is om klanten te helpen zet de haarstukjes op hun eigen haar in minder dan een minuut.

Bob

De CompleTrio Gemakkelijk Weaving System heeft drie bob kapsels. De "onevenwichtig" bob kapsel komt in roze, rood, blond, blauwe en mango. De klassieke bob stijl komt in verschillende kleuren met een kort, steil haar laag. De China bob stijl is een straight bob stijl en wordt geleverd in blond, roze, blauw en rood.

Krul

De CompleTrio Gemakkelijk Weaving System biedt ook gekruld haar lagen in een waaier van stijlen en kleuren. Krul stijlen zijn de korte veer-curl stijl, de schouders digitale-curl stijl, de schouders super nat golf en de schouders spiraal krullen laag.

Combo

Deze stijl van de CompleTrio Makkelijk Weaving System is voorzien van een head knuffelen schokkerig kijken naar de kroon en schouders steil haar aan de achterkant.

rechtdoor

Dit CompleTrio Gemakkelijk Weaving 12-to-14-inch stijl heeft lange, rechte gelaagde haren lagen, 12 tot 14 inches lang en in een waaier van kleuren. Een andere stijl heeft steil haar lagen 8 tot 10 duim lang.