Hoe te repareren Norton Antivirus

Norton Antivirus, een product gecreëerd door Symantec, is een utility software suite ontworpen om te verdedigen en uw computer te beschermen tegen bedreigingen zoals spyware, malware, adware en virussen. De antivirus-software werkt door het scannen diep in program files en het register van uw computer. Sinds Norton Antivirus als een programma bestand wordt geïnstalleerd op uw computer, kunnen deze scans soms wijzigen of corrupte deel van de componenten in de software, wat leidt tot fouten. Wanneer dit probleem optreedt, zijn er stappen die u kunt nemen om uw software bij te werken en eventuele problemen die zich hebben genomen te repareren.

.

instructies

1 Klik op de "Start" knop in de linker bovenhoek van uw bureaublad scherm. Selecteer "Programma's" op uw "Norton Anti-Virus" software icoon en selecteer vervolgens "Live Update." Selecteer "Internet" wanneer u wordt gevraagd om te kiezen hoe om verbinding te maken "Live Update", klik dan op 'Volgende'. Laat een paar minuten voor de update te voltooien. Wanneer de update klaar is, "Norton AntiVirus Wizard Repair" wordt automatisch gestart.

2 Selecteer "Ja" in het dialoogvenster dat verschijnt als daarom wordt gevraagd door de wizard Norton AntiVirus Reparatie, selecteer dan "Next." Selecteer "Next" opnieuw in het dialoogvenster om de wizard in staat te stellen items in quarantaine te herstellen, selecteer vervolgens "Finish." Laat de Antivirus Wizard Norton om uw software te repareren. Herstart je computer wanneer dit wordt gevraagd.

3 Navigeer naar de Symantec Security Advisory website. Scroll naar beneden naar de paragraaf "Hoe kan ik een update AutoFix Tool verkrijgen," klik dan op de link. Merk op dat als je eenmaal op de link klikt, wordt u gevraagd om de Norton-install "AutoFix Tool." Selecteer "Opslaan" als daarom wordt gevraagd, laat vervolgens de "AutoFix Tool" te downloaden. Selecteer "Run", volg dan de instructies om de tool te installeren. Dubbelklik op het pictogram "AutoFix Tool" zodra de download is voltooid. Laat de software om te scannen en reparatie van uw Norton Antivirus software voor problemen, dan herstart uw computer.