How to Get Rid van een beperking fout wanneer het proberen om Internet Explorer te sluiten

Internet Explorer reageert op een registersleutel genaamd "NoBrowserClose 'die gebruikers ervan weerhoudt het beƫindigen van de browsersessie normaal. Als deze sleutel is ingeschakeld, uw computer geeft de melding "Deze bewerking is geannuleerd vanwege beperkingen van kracht op deze computer." Deze instelling is handig op computers die dienen als Internet kiosken, maar het kan de bruikbaarheid van een computer thuis belemmeren omdat gebruikers verwachten te kunnen om dicht applicaties te openen en naar believen. Om Internet Explorer te sluiten zonder de computer weergeven van een foutmelding, dan moet je de instelling "NoBrowserClose" in het Windows-register aan te passen.

instructies

1 Druk op de "Ctrl", "Shift" en "toetsen Esc" gelijktijdig aan de Task Manager te openen. Klik op het tabblad "Applications", klikt u op "Windows Internet Explorer" in en klik vervolgens op de "End Task" knop aan de onderkant van het venster. Dit dwingt Internet Explorer af te sluiten.

2 Open het menu Start. Typ "regedit" in het "Zoeken in programma's en bestanden" veld aan de onderkant van het menu en druk vervolgens op "Enter" om de Register-editor te openen.

3 Open de "HKEY_CURRENT_USER", "Software", "beleid", "Microsoft", "Internet Explorer" en "Beperkingen" mappen.

4 Dubbelklik op het "NoBrowserClose" registersleutel aan de rechterkant van het venster Register-editor. Een pop-up venster toont de registersleutel.

5 Verander het nummer in het veld "Value Data" van "1" naar "0"

6 Klik op "OK" en sluit de Register-editor. Met de "NoBrowserClose" instelling veranderd, kunt u nu openen en sluiten van Internet Explorer als normaal.