Hoe te uploaden van hoge kwaliteit foto's op Craigslist

Hoe te uploaden van hoge kwaliteit foto's op Craigslist


Met behulp van aantrekkelijke, beelden van hoge kwaliteit is een geweldige manier om een ​​post op Craigslist te verbeteren. In feite, met inbegrip van slechte foto's (of geen afbeeldingen helemaal niet) met uw Craigslist advertentie vergroot de kans dat potentiële klanten en opdrachtgevers volledig uw vermelding zullen negeren. De Craigslist posting methode past automatisch het formaat en formatteert beelden binnen een bepaalde grootte aan te passen, maar dit betekent niet volledig uw vermogen om effectief, beelden van hoge kwaliteit met de mensen die uw vermelding bekijken delen te beperken. U kunt grotere afbeeldingen zijn onder andere door te linken naar afbeeldingen elders gehost.

instructies

direct Upload

1 Bezoek Craigslist en selecteer het desbetreffende gedeelte voor uw advertentie. In de rechter bovenhoek van uw browser, klik op "post."

2 Voer de relevante informatie in de velden voor post titel, beschrijving, enz. Klik op Toevoegen / bewerken Beelden --- als deze optie niet beschikbaar is, volg dan de alternatieve methode in paragraaf 2.

3 Klik op de "Bestand kiezen ..." knop en zoek de afbeelding op uw harde schijf. Craigslist kunt u vier foto's direct te uploaden met een post. De website zal automatisch het formaat van de grotere foto's te verlagen tot een maximum van 300 bij 300 pixels, dus het is onnodig om vooral grote afbeeldingen te uploaden. Wilt u de resolutie van een afbeelding te behouden zonder dat de nieuwe grote afbeeldingen, gebruikt u de PNG-bestandsformaat (beschikbaar als een savable formaat in de meeste software voor beeldbewerking toepassingen). De Craigslist interface zal altijd verkleinen, echter, dus gebruik maken van de alternatieve instructies in hoofdstuk 2 als uw afbeelding moet groter zijn.

4 Klik op "Doorgaan" om een ​​voorbeeld van uw geüploade afbeelding. Als het beeld ziet er nog steeds niet geschikt, klikt u op 'Bewerken' om een ​​andere afbeelding te proberen of volg de alternatieve methode in paragraaf 2.

Off-Site Images

5 Bezoek een free-image hosting website (zoals Imgur, Photobucket of Tinypic). Volg de instructies van de website om uw hoge kwaliteit foto te uploaden. Kopieer de URL in het veld Directe Link vermeld.

6 Bezoek Craigslist in een aparte tab browser of raam. Selecteer het betreffende gedeelte voor uw advertentie. In de rechterbovenhoek van de browser, klikt u op "post."

7 Voer de relevante informatie in de velden voor post titel, beschrijving, enz.

8 Sla een lijn onder het einde van uw beschrijving. Voer de HTML-code voor beelden in het veld en plak je afbeelding URL in de bron. Als u niet het beeld HTML-code onvoorbereid weet, voer de volgende code in de beschrijving veld en plak je afbeelding URL in het aangegeven gebied (tussen de aanhalingstekens):

<Img om een ​​voorbeeld van je bericht te zien. Als de afbeelding is te groot of klein, terug te keren naar de image hosting website en het gebruik van de beschikbare resizen tools om de afbeelding te verkleinen. Maten rond 500 bij 500 pixels moet geschikt zijn voor een hoge-kwaliteit te presenteren, zonder overweldigende uw potentiële klant of klant.

Hints

  • Gebruik basic beeldbewerkingssoftware om de grootte van de grote, hoge kwaliteit beelden te reduceren binnen een 300-by-300 pixel kader aan te passen. Dit zal het bestand om te passen binnen de grenzen Craigslist te verminderen, met behoud van een groot deel van de hoge resolutie van het oorspronkelijke beeld.
  • PNG bestanden helpen om veel van de oorspronkelijke kwaliteit van de foto te behouden, in tegenstelling tot JPG, waarvan sommige opmerkelijke vervorming veroorzaken als het bestand wordt verkleind.
  • Niet alleen het bestand teruggebracht tot 300x300 pixels. Handhaaf de afbeelding juiste proporties (terwijl het verlagen van zowel onder de 300 pixels) om te voorkomen dat het uitrekken of pureren het beeld.