Hoe kan ik een object in Photoshop Extract

Hoe kan ik een object in Photoshop Extract


Adobe Photoshop is geavanceerde beeldbewerking en creatie software die vele geavanceerde filters voorzien. Deze filters maken het makkelijker voor professionals om de effecten die anders uren handmatig werk in beslag te creëren. Photoshop Object Extraction filter kan de gebruiker om een ​​object te geven in elke afbeelding en verwijder hem uit zijn achtergrond. Dit is handig wanneer gebruikers nodig hebben om een ​​object uit het ene beeld te verwijderen en plaats deze in een ander.

instructies

1 Open de afbeelding die u wilt bewerken door met de linkermuisknop te klikken op "File" en vervolgens op "Open." Dubbelklik links-klik op de naam van de afbeelding.

2 Klik met de linkermuisknop in het palet lagen, gelegen in de rechterzijde van het Photoshop werkruimte, op de laag die u wilt manipuleren.

3 Druk "Alt", "CTRL" en "X" op hetzelfde moment. Klik met de linkermuisknop op de optie "Smart Markering" in het dialoogvenster dat verschijnt.

4 Klik met de linkermuisknop op de oranje, potlood vormige markering hulpmiddel in de linkerbovenhoek van het dialoogvenster om het te selecteren.

5 Links-klik op de rand van het object dat moet worden verwijderd en langzaam en voorzichtig sleep de muiscursor rond de hele rand. Laat de linkermuisknop op wanneer de gehele rand van het object is gemarkeerd in het groen.

6 Klik met de linkermuisknop op het emmertje, de paarse emmer verf onderstaande pictogram Markeerexpert Tool. Klik met de linkermuisknop binnen de selectie die u hebt gemaakt in de vorige stap.

7 Links-klik op "OK."

Hints

  • Wanneer u met de linkermuisknop op "OK" op de achtergrond zal worden verwijderd. U kunt het proces herhalen om de resultaten te verbeteren.
  • U kunt ook gebruik maken van Photoshop gum tool om de achtergrond dat de filter kan missen verwijderen.
  • Als u niet tevreden met de resultaten van het filter gewoon op "Edit" en dan "Stap terug."
  • Beweeg de muis langzaam bij het benadrukken van het object dat u wilt verwijderen. Als je een fout maakt moet je het proces opnieuw beginnen.