Hoe kan ik Front & Back Afdrukken in Word 2007

Hoe kan ik Front & Back Afdrukken in Word 2007


Afdrukken op de voor- en achterkant van een stuk papier, die bekend staat als dubbelzijdig afdrukken, wordt het papiergebruik, kunnen kosten te besparen en draagt ​​bij aan een groene initiatieven die u of uw bedrijf kan hebben op zijn plaats. Microsoft's Word 2007 zorgt voor een duplex-printers in staat om automatisch de grafische eigenschappen voor documenten die zijn gemaakt in Word. Als u een document van meerdere pagina en een duplex-compatibele printer is aangesloten op uw computer, moet de keuze van dubbelzijdig afdrukken duurt slechts een paar stappen.

instructies

1 Open een document met meerdere pagina in Word. U moet het document dat u wilt afdrukken als het actieve document vóór het afdrukken te hebben.

2 Klik op "File" op de menubalk in Word. Dit opent een venster met verschillende opties.

3 Koos voor "Afdrukken." Eenmaal gedrukt, alle beschikbare printers waarmee u kunt afdrukken wordt geopend in een dialoogvenster.

4 Selecteer de duplex-compatibele printer die u wilt gebruiken.

5 Klik op "Printer Properties." Afhankelijk van de printer en de printerdriver, vindt u vele opties van hoe u het document afgedrukt wilt hebben.

6 Kies "Dubbelzijdig afdrukken." Deze instelling zal de printer die u wilt het document in duplex-modus te drukken vertellen.

7 Selecteer "Toepassen." Dit zal sluis in uw afdrukinstellingen.

8 Voer het aantal afdrukken dat u wilt en druk op "OK." Dit zal het Word-document naar de geselecteerde printer waar het zal worden afgedrukt met de juiste instellingen.