Hoe kan ik meerdere Word-bestanden te converteren naar PDF

Hoe kan ik meerdere Word-bestanden te converteren naar PDF


U kunt Microsoft Word 2007-documenten met elkaar combineren om portable document format (PDF) te creëren bestanden vanuit het Woord programma. U kunt meerdere Word-bestanden te converteren naar een PDF-bestand met behulp van Word kopiëren en plakken of u kunt de Object invoegen gebruiken om Word-documenten samen te stellen. Als u niet over de functie PDF-export zien, kunt u krijgen door het installeren van Office Service Pack 2 of door het downloaden van de add-in van het Microsoft Download Center.

instructies

Word kopiëren en plakken

1 Open de eerste Microsoft Word-document dat u wilt converteren naar een PDF. Klik op de "Microsoft Office-knop," en "Open" om het tweede bestand dat u wilt converteren te openen. Druk op de "Control toets" plus de letter 'A' om het hele document te selecteren. Klik op "Copy" om de inhoud te kopiëren naar het plakbord.

2 Ga terug naar uw originele document door te klikken op het originele bestand in de taakbalk. Beweeg de cursor naar het einde van het oorspronkelijke bestand, en klik vervolgens op de "knop Plakken." Herhaal dit proces voor alle bestanden die u wilt maken in een PDF.

3 Sla het vergrote originele bestand door te klikken op de "Microsoft Office-knop" en te klikken op "Opslaan als." Geef het bestand een nieuwe naam (dit bewaart het originele bestand in het geval er iets mis gaat) en klik op 'Opslaan'.

4 Klik op de "Microsoft Office-knop 'en beweeg uw muis over de optie' Opslaan als '. Selecteer "PDF of XPS" uit het drop-down menu om het bestand in PDF-formaat op te slaan. Klik op het veld "Bestand opslaan als type" en kies "PDF (* .pdf), en klik vervolgens op" Publish. "

Object invoegen

5 Klik op de "Microsoft Office-knop," en klik vervolgens op "Nieuw." Klik op "Create" om een ​​nieuw document te maken. Opmaken van het document door te klikken op de "Pagina-indeling Tab" en het aanpassen van de marges, oriëntatie, paginaformaat of andere kenmerken van het document, zodat de nieuwe lay-out benadert het formaat van de documenten die u importeert.

6 Klik op het tabblad "Invoegen" en klik vervolgens op "Object pijl omlaag" in het "Text" groep. Selecteer "Tekst uit bestand" uit het drop-down menu.

7 de Word-documenten die u wilt combineren selecteren. Zorg ervoor dat ze in de volgorde waarin ze zijn om te verschijnen in het nieuwe document te selecteren. Selecteer meer dan één dossier bij de "Control toets" ingedrukt te houden tijdens het selectieproces.

8 Klik op "Insert" om alle bestanden te combineren in het nieuwe document. Kijk de nieuwe gecombineerde bestand. Mogelijk moet u de opmaak of uit elkaar te passen voor uw nieuwe gecombineerde document. Klik op de "Microsoft Office-knop," en klik op "Opslaan." Geef het bestand een naam en klik op 'Opslaan'.

9 Publiceer het bestand als een PDF-bestand door te klikken op de "Microsoft Office-knop," en dan te kiezen voor "PDF of XPS." Klik op 'Publiceren' om een ​​PDF-bestand te maken.

Hints

  • U kunt ook gebruik maken van shareware programma's om Word-documenten te combineren in PDF-bestanden. Download en installeer de proefversie van programma's zoals Batchwork Software Batch DOC naar PDF Converter of 1-2-3File's All to PDF Converter. Eenmaal geïnstalleerd, volgt u de instructies van het programma om meerdere Word-bestanden te combineren tot PDF.