Hoe maak je een gemarkeerde tekst Maak Kapitalen op een Mac

Hoe maak je een gemarkeerde tekst Maak Kapitalen op een Mac


Het gebruik van hoofdletters is een manier om bepaalde woorden te benadrukken in een document of een bericht. Alle Macs worden geleverd met applicaties voor het maken en bewerken van tekst. TextEdit is inheems woord Apple's processor, terwijl Mail is de inheemse e-mailtoepassing, en beide kunt u gemarkeerde tekst om te zetten in hoofdletters tekst. U kunt ook tekst veranderen om alle caps bij het gebruik van Apple's Safari webbrowser.

instructies

1 Lanceer TextEdit als je wilt alle doppen tekst in een tekstverwerkingsdocument te maken. Als alternatief start Mail als je wilt om het uiterlijk van de tekst te veranderen in een e-mailbericht.

2 Typ enkele kleine letters tekst, gebruik dan de muis of touchpad om deze te markeren.

3 Klik op "Edit" van het TextEdit of Mail-menu op "Transformations," en klik op 'Maak hoofdletters. " De geselecteerde tekst is nu allemaal caps.

4 Launch Safari en navigeer naar een website die een sectie waarin u tekst invoeren, zoals een forum posten. Klik op de kleine letters de tekst om deze te selecteren. Klik op "Edit" uit het Safari-menu en klik op 'Transformaties "en" Make hoofdletters. " Uw geselecteerde tekst in de browser is nu allemaal caps.