Hoe u uw computer met Windows Vista Restore

Dankzij de System Restore tool die beschikbaar is op Windows Vista, kan de computer eigenaren wezen terug in de tijd met hun computers om eventuele wijzigingen die zijn aangebracht in de computers die hen negatief beïnvloed teniet te doen. Windows Vista zal periodiek en automatisch ingesteld herstelpunten. Wanneer je loopt Systeemherstel, kunt u uw computer terug naar de instellingen te nemen op een van deze herstelpunten. Dit betekent dat als u een virus of malware of andere ongewenste veranderingen op uw computer te krijgen, kunt u deze verwijderen alsof er niets gebeurd is.

instructies

1 Klik op de knop "Start".

2 Selecteer de "Alle Programma's" menu-optie.

3 Klik op de "Toebehoren" menu-item.

4 Selecteer de "System Tools" item als het volgende menu verschijnt.

5 Klik op het icoon dat zegt: "Systeemherstel." Een nieuw venster wordt geopend. Klik op "Doorgaan" in dit venster.

6 Klik op de radio knop naast "Kies een herstelpunt" en selecteer "Next." Een nieuw venster verschijnt, dat bestaat uit een lijst met herstelpunten. Elk punt te herstellen op de lijst bevat informatie over de datum en tijd van het punt waarop u uw computer te herstellen. De lijst bevat ook een actie die plaatsvond op elk herstelpunt, zoals "geïnstalleerde updates van het systeem," of "geïnstalleerde nieuwe software."

7 Kies de tijd en datum die u wilt Vista om het systeem te herstellen door te klikken op één van de items in de lijst. Klik op 'Volgende'.

8 Selecteer "Finish." Wanneer het bevestigingsscherm verschijnt en vraagt ​​of u zeker weet dat u wilt doorgaan, kiest u "Ja." Vista zal dan het herstel van de computer in de vorige staat.

Hints

  • Wees geduldig als het systeem te herstellen programma loopt. Het kan enkele minuten duren voordat Vista om de computer te herstellen.