Hoe maak je een spel te maken op uw computer

Het maken van een computer spel neemt verbeelding en creativiteit meer dan dan de computervaardigheden om het te ontwikkelen. Als u wilt uw eigen computer games te maken, kun je zelfs als je niet weet niets over computer code of grafisch ontwerp kennen. Er zijn tal van design tools beschikbaar die het spel sprites en acties voor u zal creëren. Alles wat je nodig hebt is de verbeelding dan een spel instrumenten programma om het spel tot leven op uw computer mee te nemen.

instructies

Ontwikkel de Game

1 Kies het type spel, of het genre, die je wilt. Dit hangt volledig af van wat je favoriete games zijn. Voorbeelden hiervan zijn het bestrijden van gevecht, avontuur, schieten, puzzel of een role playing games.

2 Ontwerp uw hele spel in je hoofd, vervolgens overbrengen naar papier voor een visueel hulpmiddel. Begin met het thema van de game en het creëren van de hoofdpersonen. Schrijf de game verhaal, objectief en acties en de wereld of de oprichting ervan vindt plaats in.

3 Download en installeer een spel maken programma om uw computer. Deze "Rapid Application Development" instrumenten in kaart te brengen alles wat je nodig hebt om het spel tot leven te brengen. Sommige zijn gratis te downloaden en sommigen kunnen zich specialiseren in uw specifieke game genre. Bestudeer handleiding van uw programma grondig voordat u begint.

Het creëren van de Game

4 Maak de afbeeldingen die u bedacht voor je spel gebruik van het programma. Gebruik het menu en commando's van het programma om sprites te creëren en geluiden om objecten en geluiden in het spel te vertegenwoordigen. Het programma moet 'sprites' en opties "geluiden", waar u vooraf ontworpen sprites kunt selecteren en geluiden binnen het programma of afbeeldingen te uploaden en geluiden om je eigen te maken te hebben.

5 Gebruik de "objecten" optie om de lay-out van alle bewegingen en de gevolgen van je spel binnen de verhaallijn. Hier vindt u "events", die dingen gedaan in het spel, zoals de speler indrukken van een toets of objecten interactie te creëren, dan verwijzen ze met "acties", die zijn wat het gevolg zijn van de gebeurtenissen als een personage bewegen, een geluid voorkomend of een confrontatie plaatsvindt.

6 Ontwikkel gebeurtenissen van het spel in het scherm "eigenschappen object". Klik op de "event" knop en selecteer uit de keuzes van de gebeurtenissen die je hebt. Uw keuze wordt weergegeven in het venster "events".

7 Selecteer uit de lijst met acties die moeten worden aan de ene kant op het scherm "eigenschappen object". Sleep de degene die je wilt in het venster "acties" om deze te koppelen met de gebeurtenis die u hebt gemaakt.

8 Add "kamers" dat je "objecten" zal verschijnen en de "acties" en "events" zal optreden. Kies de optie 'kamers' en je moet brengen een venster met een vierkant rooster op. Het bevat ook tabs dat al uw objecten en achtergronden te noemen. Plaats uw object en sprites achtergrond binnen het raster om de lay-out van je spel te maken.

9 Sla je voltooide spel in een bestand op uw computer. Voer het bestand om het spel te spelen.