Hoe maak je een PayPal Verified Seal installeren

De PayPal geverifieerd zegel laat een PayPal afbeelding op hun webpagina geautoriseerde gebruikers weer te geven. Je moet PayPal geverifieerd, die u nodig heeft om een ​​bankrekening en credit card toe te voegen aan uw PayPal-rekening. Het beeld verwijst naar de PayPal-geverifieerde accountnaam, zodat gebruikers ervan verzekerd dat de Paypal merchant account heeft geverifieerd met een geldige bankrekening en credit card nummer. Het beeld geeft klanten meer vertrouwen bij de aankoop van items uit uw website.

instructies

1 Open een webbrowser op uw bureaublad. Ga naar de website van PayPal en log in op uw PayPal-rekening. Nadat u in te loggen, klik op de link "Verified" aan de bovenkant van de home page van uw account.

2 Markeer de tekst in de "U kunt ook op de hoogte personen van uw Verified-status door ze naar de volgende link" tekstvak. Deze koppeling bevat uw officiële PayPal e-mailadres en een link naar de geverifieerde afbeelding. Druk op "Ctrl" en "C" om de afbeelding te kopiëren naar het klembord.

3 Met de rechtermuisknop op het HTML-bestand dat u wilt gebruiken om het beeld weer te geven. Klik op "Openen met" en dubbelklik op het HTML-editor die u gebruikt om uw bestanden te maken.

4 Scroll naar beneden naar de locatie op de pagina waar u de afbeelding wilt plaatsen. Het beeld wordt typisch geplaatst op de bodem van de webpagina. Druk op "Ctrl" en "V" om het beeld koppeling plakken.

5 Sla het bestand op en open het in uw favoriete webbrowser om de HTML-pagina te bekijken. Let op de afbeelding wordt weergegeven met uw officiële PayPal-account naam.

6 Upload het bestand naar je webhost. De methode die wordt gebruikt om de pagina te uploaden is afhankelijk van uw webhost. De webhost provider geeft u de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig om bestanden te uploaden. De meeste gastheer providers hebben een aangepaste interface kunt u toegang van de belangrijkste homepagina van de site van de provider.