Hoe maak je een e-mail Blast Ontwerp

Een e-mail blast is een essentieel instrument voor online bedrijven en kan een groot verschil maken in de verkoop komt het einde van de maand. Deze massa marketing nieuwsbrieven het bedrijf toelaten om komende veranderingen aan de site, verkoop en andere evenementen in het verleden klanten te communiceren, mogelijk waardoor ze klanten te herhalen in het proces. Een e-mail ontploffing kan soms ook een inleiding, een kort artikel, een recept of een beetje van de geschiedenis op een nieuw product, verkoop van advertenties en andere promoties. Voordat u een e-mail blast het verleden klanten en andere potentiële klanten, het bedrijf nodig heeft om een ​​ontwerp te schrijven om te controleren op fouten en de juiste opmaak en indeling.

instructies

1 Open uw favoriete tekstverwerker en de titel met de datum waarop u van plan bent over het verzenden van de ontploffing. Typ de nieuwsbrief, afbeeldingen van producten indien nodig toe te voegen en sla het bestand op een veilige plaats. Het opslaan van de gegevens op een externe harde schijf zal het bedrijf toelaten om de nodige wijzigingen aan te brengen of zelfs terug te kijken op het verleden nieuwsbrieven om ervoor te zorgen dat ze niet mailing iets dergelijks.

2 Open het bedrijf nieuwsbrief software, hetzij door te gaan naar een website online of met behulp van een programma dat is geïnstalleerd op de computer. Er zijn een aantal programma's gemaakt voor het versturen van nieuwsbrieven en degene die je gebruikt hangt af van het aantal e-mails van de klant worden verstuurd en de prijs die u bereid bent te betalen. Gebruik een gratis programma als je onder tweehonderd klanten of als dit de eerste keer is het schrijven van een nieuwsbrief om ervoor te zorgen dat het goed heeft gedaan.

3 Controleer uw opgeslagen document voor spelling of grammaticale fouten voor het verzenden van een ontwerp. Kopieer en plak uw nieuwsbrief van uw Word-document en in de nieuwsbrief software.

4 Maak een e-mailaccount op een handjevol sites zoals Gmail, Yahoo, Hotmail en Comcast. Gebruik de e-mailadressen van uw ontwerp te verzenden. Dit is om ervoor te zorgen dat de e-mail niet te landen in de spam-map en dat het lijkt correct wanneer een klant opent.

5 Plak uw e-mailadressen in het CC of carbon copy gebied van de nieuwsbrief software. De CC-veld fungeert als een masker, zodat de ontvangers alleen hun e-mailadres van de honderden anderen werd verstuurd zullen zien en niet.

6 Voeg deze e-mailadressen aan je lijst met contactpersonen zodat u ze later kunt openen op bij het verzenden van nieuwe concepten voor toekomstige e-mail ontploffing. Controleer de e-mailaccounts u de ontploffing gestuurd om voor fouten of onvolkomenheden.

7 Maak de nodige wijzigingen aan de nieuwsbrief zodat het correct wordt weergegeven in elke e-mailaccount en dat het niet de spam-map bevat geraakt. Verander de titel van de e-mail als je het te gaan op de spam-map op elke rekening. Stuur nog een ontwerp aan die e-mailadressen tot alles lijnen correct.

8 Open het Word-document of Excel-spreadsheet u e-mails van klanten hebben gehecht aan. Sommige nieuwsbrief programma's werken door het plakken van e-mails in het veld CC met komma's ertussen, toerekenen van hen in de database programma's handmatig of door het uploaden van een spreadsheet als een opgeslagen in Microsoft Excel. Gebruik de optie die het beste werk voor je.

9 Controleer de e-mail nog een laatste keer voordat u een ontploffing uit naar uw klanten. Maak aantekeningen in uw Word-document van wat er kan zijn gewijzigd, zoals de titel van de spam-map en de datum waarop het werd verzonden te vermijden.

10 Bewaar kopieën van al uw nieuwsbrieven als referentie. Het is ook een goed idee om een ​​spreadsheet met de titel en datum van een nieuwsbrief, evenals de coupon code en kortingen die kunnen zijn opgenomen te maken. Dit zal u helpen soortgelijke titels, kortingscodes en herhaal deals in de toekomst te voorkomen.