Hoe een IP-adres te controleren op Yahoo

Ik zal je laten zien een eenvoudige en effectieve manier om een ​​IP-adres te controleren op Yahoo. Je zult een yahoo e-mail account nodig, en voor deze persoon te hebben u een e-mail verzonden. Of je probeert om iemand die je hebt verloren contact met, of iemand die je lastigvalt, het krijgen van het IP-adres helpt vinden. IP-adres kan worden gebruikt om te helpen bij het vinden plaats van iemand. Dit is gratis en een legale manier om er een te vinden.

instructies

1 Log in op uw e-mailaccount. Ga naar de de e-mail die aan uw account is verzonden, en klik op het openstellen van de e-mail.

2 U zult uw volledige headers nodig hebt op om te controleren of het IP-adres. Als ze niet op, ga dan naar opties op de top van de rechterhoek. Klik op de e-mail opties, ga dan naar berichten in het algemene gedeelte. Klik op de show all headers op inkomende berichten.

3 Naar de volledige headers. Open de e-mail op. Volledige headers moeten verschijnen, hetzij op de bodem of top van de e-mail in de rechtshandig hoek. Klik erop.

4 Het vinden van het IP-adres. De verzonden e-mail moet het IP-adres te hebben. Sommige mensen doen te blokkeren IP-adres op e-mails. Kijk voor de naam van de persoon die de e-mail en de datum gestuurd. Daarboven moet worden wanneer het IP-adres, naast ontvangen. Het moet iets als dit [86.50.353.136] kijken.

5 Doe een omgekeerde IP-adres. Vervolgens kunt u een IP-adres achteruit te controleren. Ga naar een site als whatismyipaddress.com om te controleren gratis. Ze zullen een gratis spoor van de locatie en de hostnaam uit te voeren.