Hoe kan ik een lijst in de Suggestion Box verwijderen

Wanneer u zoeken op het web of de formulieren invullen, uw computer probeert om uw leven gemakkelijker te maken door de tekst die u invoert herinneren. Wanneer je begint om soortgelijke tekst in te voeren op uw volgende bezoek of op andere sites, uw computer doet vermoeden wat het denkt dat u wilt invoeren. Dit versnelt vaak zoeken op het web en bespaart tijd het invullen van online formulieren. Soms kan het ook vervelend. Gelukkig, kunt u deze auto lijsten te verwijderen met een eenvoudige software reinigingsprogramma.

instructies

1 Download CCleaner van de link op de homepage CCleaner.com. Wanneer u wordt gevraagd, sla het bestand op uw computer.

2 Dubbelklik op het gedownloade bestand om CCleaner installeren. Als de prompt verschijnt, klikt u op Uitvoeren. Selecteer uw taalvoorkeur, en volg de instructies op het scherm om CCleaner te installeren.

3 Dubbelklik op het pictogram van het programma om CCleaner te lanceren. Als u geen van de standaardinstellingen tijdens de installatie hebt gewijzigd, wordt het pictogram CCleaner worden geplaatst op uw bureaublad.

4 Aan de linkerkant, selecteert u de items die u wilt reinigen. Voor de lijst in de ideeƫnbus van zoekopdrachten, zorgen ervoor dat u "Onlangs Getypte URLs" check (onder de rubriek Internet Explorer). Onder de Windows Verkenner rubriek, vink "Search Autocomplete" en "Other Explorer MRU."

5 Klik Run Cleaner in de rechterbenedenhoek van het venster CCleaner. CCleaner zal de lijst in de ideeƫnbus van zoekopdrachten te verwijderen.