Hoe te repareren Glasvezel delaminatie

Glasvezel wordt meestal toegepast met behulp van een lamineren proces. Dit proces omvat lagen glasvezelmatten. Het bedrag van lagen bepaalt de dikte van uw afgewerkte laminaat. Bijvoorbeeld, als je met behulp van de standaard 1,5-ounce matten, zeven lagen is gelijk aan 1/4-inch dik. Delaminatie van de lagen glasvezel beginnen te scheiden. De oorzaak van delaminatie kan van alles zijn van ouderdom om goedkope materialen. Dit is een veel voorkomend probleem met glasvezel en kan worden bevestigd aan de meeste van de tijd.

instructies

1 Bepaal hoe groot het gebied van delaminatie is. U kunt dit doen door gebruik te maken van een cent en tikken op de glasvezel. Het klinkt hol in de getroffen gebieden.

2 Gaten boren om de twee inch of zo op de gedelamineerde gebied. Wees voorzichtig niet om de lagen direct onder de delaminatie dringen. Om te verzekeren u niet naar diep je kunt wikkel je boor met plakband alleen het verlaten van een ¼ inch of zo van de punt van de bit tonen.

3 Meng de hars en harder in je emmer volgens de aanwijzingen op de etiketten. Roer tot goed gemengd. Vul de spuit met het harsmengsel.

4 Steek de spuit in één van de gaten geboord en u injecteert het hars tot het begint te overstromen. Herhaal deze stap voor alle gaten tot delaminatie volledig beslaat hars.

5 Veeg de overtollige hars uit rond de gaten met een doek en aceton. Alleen de doek vochtig om eventuele aceton om in de gaten te voorkomen.

6 Bedek eerst het gehele met Mylar en plaats een gewicht boven op de Mylar. Dit zal zorgen voor de hars vult alle holtes. Genees om 01:59 uur of tot de hars hard.

7 Verwijder het gewicht en Mylar. Terwijl het dragen van uw gasmasker, slijpen de overtollige hars tot een glad oppervlak.

Hints

  • Als u nodig hebt om het versnellen van de uithardingstijd kunt u een föhn of een andere bron van warmte te gebruiken.
  • Bij het werken met glasvezel Draag altijd een veiligheidsbril en een gasmasker.