Hoe om Bluetooth toevoegen aan Windows 7 Ultimate

Hoe om Bluetooth toevoegen aan Windows 7 Ultimate


Microsoft heeft inheemse Bluetooth-ondersteuning in zijn besturingssystemen aangeboden sinds de release van Windows XP. Bluetooth draadloze technologie is erg populair geworden voor een breed scala van pc-netwerkproducten en andere randapparatuur. Hoewel waardoor Bluetooth-ondersteuning in eerdere versies van Windows meestal de gebruiker meerdere bestuurders tal van andere stappen te installeren en uit te voeren die nodig, maakt Windows 7 Ultimate opzetten van Bluetooth-apparaten in een handomdraai.

instructies

1 Sluit de kabel van de Bluetooth-adapter aan op een vrije USB-poort van de computer, in de veronderstelling dat de computer niet al een ingebouwde adapter. Veel laptops worden geleverd met een geïntegreerde Bluetooth-adapter; Echter, op een desktop computer, zal je waarschijnlijk een adapter installeren voordat u een Bluetooth-apparaat kunt toevoegen.

2 Installeer de software driver op de cd die bij de Bluetooth-adapter, als u dit apparaat op uw computer is geïnstalleerd. Steek de cd in uw optische drive, wacht een paar momenten voor de setup wizard automatisch wordt gestart en volg de instructies op het scherm. Na het installeren van de driver, herstart de computer als daarom wordt gevraagd dit te doen.

3 Schakel het Bluetooth-apparaat. Maak het apparaat zichtbaar door op de daarvoor bestemde knop of het instellen van een schakelaar om het apparaat op zijn plaats "Discovery Mode." Raadpleeg de productdocumentatie voor instructies die specifiek zijn voor uw apparaat.

4 Klik op "Start" en vervolgens op "Apparaten en printers" om het venster Apparaten en printers te openen. Klik op het tabblad "Een apparaat toevoegen" aan de bovenkant van het scherm.

5 Wachten op Windows 7 Ultimate om vindbaar apparaten die op of in de buurt van uw computer te zoeken. Klik op het Bluetooth-apparaat dat u wilt installeren in de lijst en klik vervolgens op de knop "Volgende".

6 Wacht tot Windows om het Bluetooth-apparaat te configureren. Als u wordt gevraagd om een ​​wachtwoord in te voeren, voert u de standaardcode in de handleiding van het Bluetooth-apparaat vermeld. In veel gevallen zal de standaard toegangscode worden "0000"

7 Sluit het venster "Device en Printers" wanneer Windows 7 de installatie van de Bluetooth-apparaat bevestigt.