Het maken van Logo's in Photoshop CS3

Het maken van Logo's in Photoshop CS3
Het maken van Logo's in Photoshop CS3

Oorsprong

Het maken van Logo's in Photoshop CS3


Adobe Photoshop CS3 wordt gebruikt om ideeën in beelden om te zetten door het gebruik van het grote aantal functies die de software te bieden heeft. De eerste stap in het proces is een embleemgrootte selecteren en een doek waarop het logo wordt vervaardigd. Afbeelding 1 toont het dialoogvenster dat verschijnt wanneer een gebruiker "File" en "nieuwe" binnen het programma klikt. Omdat de meeste logos uiteindelijk zal worden afgedrukt, wordt de resolutie ingesteld op 300 dpi.

materialen

Het maken van Logo's in Photoshop CS3


Photoshop heeft een aantal materialen die kunnen worden gebruikt om een ​​logo vanaf nul of een idee te zetten in een digitaal beeld. De "Custom Shapes" gebied heeft vele ontwerpen, pictogrammen en vormen die kan worden gebruikt om een ​​logo te ontwerpen. Deze materialen worden geopend door te klikken op de "Custom Shapes" knop op het menu Extra, gevolgd door te klikken op de "Shape" knop aan de bovenkant van het scherm, zoals weergegeven in Afbeelding 2. Deze acties onthullen veel items die kunnen worden gebruikt door een designer om een ​​aangepaste logo in Adobe Photoshop CS3 te creëren.

Layer Verbeteringen

Het maken van Logo's in Photoshop CS3


Na een bepaald beeld te selecteren, kan de gebruiker ook tekst of andere vormen toe zoals gewenst. Zodra de basis afbeelding is gemaakt, is het mogelijk om te beginnen met het verbeteren van het logo met behulp van de vele hulpmiddelen beschikbaar zijn in het menu Lagen. Afbeelding 3 toont een logo van een fictief bedrijf genaamd Elektrik Umbrella. Het logo uiterlijk is het directe gevolg van de laag verbeteringen genaamd 'innerlijke gloed' en 'buitenste gloed. " Dit zijn enkele van vele verbeteringen die beschikbaar zijn binnen deze ene menu dat Photoshop-gebruikers kunnen toegang krijgen tot zijn.

filter Verbeteringen

Het maken van Logo's in Photoshop CS3


Een andere groep verbeteringen die worden gebruikt in Adobe Photoshop CS3 een logo maken bevinden zich onder het menu Filter optie. Filters worden gebruikt om unieke en opvallende wijzigingen toe te voegen aan een logo dat te onderscheiden in de markt. Filters kunnen worden gebruikt leeftijd afbeeldingen maken geschetste of geschilderde versies van een afbeelding, voeg lichteffecten en maken vele andere veranderingen. In Afbeelding 4 "Noise" is toegevoegd aan een laag in Photoshop, die vervolgens werd gemodificeerd door toevoeging van een "Bewogen." Dit zorgt voor een look die als regen zou kunnen verschijnen en is opgenomen in het Elektrik Umbrella logo.

Het leren van de opties

Er zijn vrijwel onbeperkt ontwerp looks die kan worden gecreëerd door een combinatie van laag verbeteringen, filters, vormen en vervormingen die een beeld kunnen worden toegevoegd. Een ontwerper moet beginnen met een idee en het gebruik van de bestaande tools voor het maken en ontwikkelen van een specifieke look. Met het aantal beschikbare functies in Photoshop CS3, is het mogelijk om een ​​interessante en professioneel ogende logo te creëren in een relatief korte periode.