Hoe kan ik WMV bestanden te converteren naar SWF

WMV-bestanden zijn van hoge kwaliteit video-bestanden die compatibel zijn met Windows-gebaseerde computer systemen. Het type WMV-bestand, echter, creëert in plaats van grote bestanden, waardoor ze een slechte keuze van het type bestand maakt als je wilt om video's te uploaden naar uw website. Het hebben van grote videobestanden op uw website uw site zal vertragen. Flash-video-bestanden, zoals SWF, zijn een stuk kleiner dan WMV-videobestanden, en zijn ideaal voor uploaden naar websites. Je hoeft niet te weten hoe om SWF-bestanden te creëren. U kunt gewoon uw WMV-bestanden te converteren naar SWF.

instructies

1 Download Any Video Converter op uw computer.

2 Voeg uw WMV-bestand naar de converter. Klik op "Video toevoegen", blader naar het bestand en dubbelklik op het bestand om het in te trekken.

3 Selecteer "SWF" voor uw output file type. "SWF" is in de drop-down lijst van "Profile:" onder het hoofdstuk "Flash Video".

4 Verander de grootte van de video onder "Video-opties." Verschillende video-formaten zijn ideaal voor verschillende dingen. U kunt gewoon typen in de afmetingen voor uw video.

5 Klik op "Convert" om de conversie te starten. De vooruitgang zal in de kolom "Status" worden gecontroleerd naast de naam van het bestand.

Hints

  • Bij het veranderen van uw video grootte, in gedachten houden dat de meeste mp3-spelers tonen video's in de afmetingen 320x240; 720x480 typisch DVD formaat.