Hoe te repareren van een Cyclische Redundancy Check op een harde schijf

Hoe te repareren van een Cyclische Redundancy Check op een harde schijf


Een cyclische redundantiecontrole fout op een harde schijf betekent dat een deel van een bestand te lezen van de harde schijf doesn & # 039; t overeen met de verwachte waarde. Een cyclische redundantiecontrole fout, met andere woorden, betekent dat de bestanden op uw harde schijf zijn beschadigd. Repareren van een cyclische redundantiecontrole fout op een harde schijf met behulp van het programma Schijf controleren in Windows.

instructies

1 Klik op "Start" en klik op "Computer."

2 Klik met de rechtermuisknop op de harde schijf met de cyclische redundantie check error onder "Hard Disk Drives" en klik op 'Eigenschappen'.

3 Klik op het tabblad 'Extra' aan de bovenkant van het venster harde schijf "Eigenschappen".

4 Klik op "Nu controleren" onder "Fout controleren."

5 Selecteer "Automatisch Fix File System fouten" en "Scannen en repareren van slechte sectoren" in het venster "Check Disk" door te klikken op elke optie als het isn & # 039; t al geselecteerd.

6 Start een schijfcontrole en reparatie door te klikken op "Start" in het venster "Controleer schijf".

7 Klik op "Yes" als de "Wilt u schema van de schijf te controleren op de volgende keer dat u de computer opnieuw gebeuren? ' prompt verschijnt. Een schijf kan & # 039; t worden gecontroleerd als het & # 039; s in gebruik, zodat u & # 039; ll nodig hebt om Windows opnieuw te starten om het te controleren.

8 Start de computer opnieuw door te klikken op "Start", klik op de pijl rechts van "Shut Down" en te klikken op "Restart."