Hoe kan ik een MP4-bestand te converteren naar AVI gratis met een goede kwaliteit

Zoals bij elk type digitale videobestand, kan een MP4 bestand eenvoudig worden omgezet naar de AVI. Hoewel er veel websites die deze taak volledig online kan uitvoeren, de meeste van deze diensten zijn alleen vrij om te gebruiken voor bestanden onder 100MB. Inmiddels zijn er talloze voorbeelden van freeware die gebruikers kunnen downloaden en installeren om deze bewerking uit te voeren. MPEG Streamclip, iWisoft Free Video Converter en Oxelon Media Converter zijn slechts enkele toepassingen die een MP4-bestand kan omzetten in een AVI-bestand. En omdat ze geen bestandsgrootte beperkingen hebben, kunnen ze een goede kwaliteit video te genereren.

instructies

MPEG Streamclip

1 Lanceer MPEG Streamclip. Ga naar "File" en selecteer "Open Files ..." Blader naar de MP4-input file in het bestand selectie venster. Selecteer het item en klik op de knop "Open" om de media te importeren in het programma.

2 Ga terug naar "File" en selecteer "Export to AVI ..." Een screen "AVI / DivX exporteur" wordt geladen. Schuif de marker op de "Quality" schaal tot 100 procent. Klik op de "Make AVI" knop.

3 Target een opslaglocatie voor het AVI-output file. Klik op "Save" om het bestand conversie uit te voeren. Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de video met succes is gecodeerd.

iWisoft Free Video Converter

4 Launch iWisoft Free Video Converter. Klik op het icoon "Toevoegen" en blader naar het MP4-input file in het bestand selectie venster. Selecteer het item en klik op de knop "Open" om de media te importeren in het programma.

5 Open de "Profiel" drop-down menu. Ga naar "HD Video" en selecteer een van de AVI opties.

6 Klik op de knop "Start" om het bestand conversie uit te voeren. Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de video met succes is gecodeerd. Klik op de "Doel zoeken" om het AVI-output file vanaf de standaard opslaglocatie te halen.

Oxelon Media Converter

7 Lancering Oxelon Media Convert. Open de "Media Format" drop-down menu en selecteer "AVI (.avi)."

8 Klik op de "Add Files" knop en blader naar het MP4-input file in het bestand selectie venster. Selecteer het item en klik op de knop "Open" om de media te importeren in het programma.

9 Klik op de knop "Start" om het bestand conversie uit te voeren. Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de video met succes is gecodeerd. Klik op de "Browse" knop om het AVI-output file vanaf de standaard opslaglocatie te halen.

Hints

  • MPEG Streamclip wordt verspreid in zowel Mac en PC-versies, terwijl iWisoft Free Video Converter en Oxelon Media Converter zijn alleen compatibel met Windows.