Hoe maak je een HP Pavilion computer Open

Hoe maak je een HP Pavilion computer Open


U moet toegang krijgen tot de binnenkant van een HP Pavilion desktop computer naar de machine of het upgraden van hardware componenten. HP heeft de afdekkingen op Pavilions zodat ze niet gevoelig voor het openen ongeluk, wat betekent dat er verschillende stappen nodig zijn om ze te verwijderen. Sommige Pavilions beschikken over een kleine greep op het zijpaneel van de computer, waardoor de gebruiker een snellere methode voor het openen van de computer. Of uw Pavilion heeft een handvat zijpaneel of niet, moet u een paar schroeven los te schroeven om de behuizing van de computer te verwijderen.

instructies

Pavilions Met een zijpaneel Handle

1 Schakel de computer uit en verwijder alle aangesloten kabels en snoeren.

2 Gebruik een platte schroevendraaier om de twee schroeven die het rechter zijpaneel aan de achterkant van de computer los te maken. Deze schroeven komt niet naar buiten van het zijpaneel, dus losdraaien hen slechts tot ze uit het chassis van de computer.

3 Stand aan de achterkant van de computer en pak het handvat van de zijkant met één hand. Gebruik uw andere hand om de computer op zijn plaats aan de bovenkant of achterkant van de machine te houden.

4 Trek aan het handvat van de zijkant van stevig totdat het zijpaneel niet meer beweegt. Til het paneel omhoog en weg van de computer, totdat u het paneel te verwijderen.

Pavilions Met geen zijpaneel Handle

5 Schakel de computer uit en verwijder alle kabels en snoeren.

6 Verwijder de drie schroeven waarmee de buitenhoes het chassis van de computer. Op sommige Pavilions, zullen deze schroeven aangesloten blijven op het deksel nadat u ze los te schroeven van het chassis.

7 Trek de afdekking in de richting van de achterkant van de computer totdat hij stopt met een klik. Trek de klep omhoog en weg van de computer.

8 Verwijder de vier schroeven van de metalen zijpaneel aan de rechterzijde van de computer op zijn plaats. Twee van de schroeven in het zijpaneel, terwijl twee zich in de achterzijde van de computer.

9 Trek de voorste rand van het rechter zijpaneel uit de buurt van de computer. Zodra u de computer zijpaneel in een hoek van 30 graden te openen, trekt u de achterkant van het paneel uit de buurt van de computer, waardoor de binnenkant van het apparaat.