Hoe te CS5 knoppen maken

Webpagina's gebruiken een verscheidenheid van knopen; alles van een eenvoudige tekst om afbeeldingen te werken. Je kunt ze te maken in Adobe Photoshop CS5 en aanpassen van hun kleur, tekst en grootte. Het palet Lagen in Photoshop kunt u meerdere functies voor hetzelfde bestand te beheren en te verbergen of onthullen elementen die u bezig bent. een rauwe kopie van de afbeelding te besparen is belangrijk in het geval u om wijzigingen in de toekomst te maken.

instructies

1 Klik op "File" en "Nieuw" in Photoshop CS5 op de "New" dialoogvenster te lanceren. Geef een breedte van "125" pixels en een hoogte van "25" pixels. Kies wit voor de achtergrondkleur en klik op "OK."

2 Selecteer "Window" en "Lagen" om het palet Lagen zichtbaar.

3 Dubbelklik op de "achtergrond" laag in het palet Lagen. Klik op "OK" in de "New Layer" dialoogvenster. Dit zet de achtergrond laag in "Layer 0"

4 Dubbelklik op "Layer 0" U wordt doorverwezen naar de "Layer Style" dialoogvenster. Verplaats het dialoogvenster over het doek zichtbaar onder te maken.

5 Selecteer het tabblad "Color Overlay". Klik op de "Set kleur van overlay" picker knop voor het tabblad. Kies een overlay voor uw knop in de "Color Picker" dialoogvenster. Klik op "OK" om de wijziging op uw beeld toe te passen.

6 Selecteer het tabblad "Bevel en Reliƫf" om uw knop een verhoogde look te geven. Klik op "OK" om de "Layer Style" dialoogvenster te sluiten.

7 Klik op de "Type" tool in het palet Extra. Selecteer een lettertype, de lettergrootte en lettertype kleur in de optiebalk in de werkbalk.

8 Klik op de afbeelding en het type "Tekst" of wat tekst die u wilt toepassen op de eerste knop.

9 Ga naar het palet Lagen. Sleep de laag met uw tekst aan de "Maak een nieuwe laag" knop om het te dupliceren. Ga door het dupliceren van de laag tot je genoeg duplicaten hebt gemaakt voor al uw knoppen.

10 Klik op het pictogram 'oog' naast elke tekstlaag, behalve degene die je wilt wijzigen.

11 Dubbelklik op de tekstlaag die u wilt wijzigen in het palet Lagen, vervolgens bewerken op het doek. Verberg de laag als u klaar bent. Klik op het pictogram 'oog' naar de volgende tekst laag die u wilt bewerken te onthullen. Herhaal dit patroon totdat de tekst voor elke knop wordt bijgewerkt.

12 Klik op "File" en "Save" om uw werk te behouden. De 'Opslaan als' dialoogvenster. Noem het bestand en accepteer de default "Photoshop (PSD, .PDD)" setting. Klik op 'Opslaan'.