Hoe te Lag in Streaming Video Verminder

U kunt de hoeveelheid vertraging ondervonden tijdens het streamen van video-inhoud door het verhogen van de buffer grootte van uw mediaspeler te verminderen. Video buffering treedt op wanneer uw mediaspeler downloads video-inhoud voorafgaand aan de tijd waarin het wordt bekeken. De inhoud wordt opgeslagen in een cache zodat lag afspelen niet belemmert. Door de omvang buffer in Windows Media Player toe, zult u ervoor zorgen dat zodra uw systeem correct is geconfigureerd voor het afspelen van media, zult u geen onderbrekingen meer te hebben. Het minimaliseren van de hoeveelheid middelen die uw computer gebruikt zal ook bijdragen tot het verminderen lag.

instructies

1 Minimaliseren van de middelen die worden gebruikt door uw computer. Sluit alle programma's die niet essentieel zijn voor het uitvoeren van het besturingssysteem door te klikken op de "X" in de rechterbovenhoek van de gebruikersinterface van het scherm van de toepassing. De minder middelen worden gebruikt door uw computer, hoe meer dat zal worden gereserveerd voor uw mediaspeler als het video-inhoud streams.

2 Start Windows Media Player door te klikken op "Start", "Alle Programma's" en vervolgens te kiezen voor "Windows Media Player" uit de lijst met toepassingen op uw computer geïnstalleerd. Druk op de "Alt", "T" en "O" op hetzelfde moment om te worden gericht aan het "menuscherm Options". Kies de 'Performance' tab van het meerdere tabbladen die worden weergegeven.

3 Klik op de "Buffer" knop onder "Network buffering." Voer een hogere waarde in seconden de buffer te voldoen. Zestig seconden is het maximum aantal seconden toegestaan ​​in Windows Media Player. Houd er rekening mee dat een groter bedrag van de middelen die door de computer moet worden benut om het aantal seconden te verhogen.

4 Dubbelklik op een videobestand in Windows Media Player om te spelen, om te controleren of de vertraging probleem is opgelost. Zo nodig in het aanpassen van de buffercapaciteit in Windows Media Player om de perfecte balans tussen bufferen minale vertraging en hardware / software middelen te worden gebruikt.