Hoe maak je harde schijf kopiëren naar een andere harde schijf

Hoe maak je harde schijf kopiëren naar een andere harde schijf


U kunt bestanden van het ene opslagapparaat naar het andere met gemak in Windows Verkenner, maar dit proces werkt niet als je probeert om applicaties of het besturingssysteem bestanden te kopiëren. Als u wilt upgraden of vervangen van de bestaande harde schijf in uw pc is geïnstalleerd, kunt u de inhoud van het huidige station te klonen naar een nieuwe harde schijf. Windows kan een exacte kopie van het besturingssysteem, de programma's en uw persoonlijke bestanden maken en vervolgens overbrengen naar de nieuwe schijf.

instructies

1 Klik op "Start | Configuratiescherm | Systeem en beveiliging | Backup and Restore."

2 Kies "Maak een System Image" in het linkervenster. Selecteer "op een harde schijf" of "op één of meerdere dvd's."

3 Selecteer uw back-up schijf of apparaat van de juiste drop-down menu. Klik op 'Volgende'.

4 Kies alle partities op de schijf uit de opties, met inbegrip van de "C:" drive en klik op 'Volgende'.

5 Controleer uw selecties op de "Bevestig uw Backup-instellingen" scherm. Klik "Next" om de inhoud van de schijf klonen.

6 Klik op "Yes" om een ​​systeem te herstellen schijf te maken als daarom wordt gevraagd. Plaats een lege schijf in het optische station.

7 Kies de dvd-brander van de "Drive" drop-down menu en klik op "Create Disc."

8 Herstart de computer met het systeem te herstellen schijf nog steeds in het optische station. Druk op "Enter" wanneer u wordt gevraagd om op een toets drukt.

9 Kies uw invoermethode uit de geassocieerde drop-down menu en klik op 'Volgende'.

10 Selecteer "System Image Recovery" in het menu Opties voor Systeemherstel.

11 Klik op 'Herstel uw computer met een systeem afbeelding die u eerder hebt gemaakt. " Klik op 'Volgende'.

12 Klik op "Gebruik de meest recente System Image 'en klik op' Volgende '.

13 Klik op "Format en Repartition Disks" om alle bestaande partities te verwijderen en formatteren van de harde schijf, zodat het overeenkomt met dat van het beeld het systeem. Klik op 'Volgende'.

14 Controleer uw opties op de overzichtspagina en klik op 'Finish "om het beeld van het systeem te klonen naar de nieuwe harde schijf.

Hints

  • Als u kiest voor andere stations niet los te koppelen van de computer voorafgaand aan nuttige toepassing, klikt u op "Uitsluiten Disks" op het "Choose Additional Restore Options" scherm om te voorkomen dat Windows het formatteren van de geselecteerde apparaten.
  • Als er problemen optreden bij een poging om de nieuwe harde schijf op te starten, boot naar het systeemherstel disc en selecteer "Startup Repair."
  • Beeld- het systeem herstellen naar een harde schijf die kleiner is dan de bestaande schijf.