Hoe gebruik ik LightScribe op een CD?

Hoe gebruik ik LightScribe op een CD?


LightScribe-technologie kunnen gebruikers labels direct op speciaal gecoate cd's en dvd's te branden. Gebruik de LightScribe-software en een compatibele CD-station om afbeeldingen en tekst rechtstreeks afdrukken op het oppervlak van de media, waardoor de noodzaak voor papier of folie labels. U kunt labels afdrukken voor of na de gegevens worden overgebracht naar de schijf. Het duurt om een ‚Äč‚Äčlabel te voltooien afhankelijk van de snelheid van de brander en de grootte van de afbeeldingen en tekst.

instructies

1 Open de LightScribe Template Labeler software. Klik op de knop "OK" om verder te gaan langs het beginscherm.

2 Plaats een LightScribe-schijf in het station, het label naar beneden. De labelzijde van een LightScribe-cd heeft een matte afwerking. De data-opname side glimt.

3 Selecteer een sjabloon uit het menu aan de linkerkant van het scherm programma. Klik op de sjabloon die u wilt gebruiken. Het zal verschijnen in de belangrijkste editing venster.

4 Klik op de "Klik om tekst toe te voegen" label in de sjabloon. Voer de gewenste tekst.

5 Dubbelklik op de "Klik op de foto toe te voegen" sjabloon label. Hiermee opent u een Verkenner-venster. Blader naar het gewenste grafische bestand en dubbelklik op de bestandsnaam toe te voegen aan het label.

6 Klik op "Preview en Print" aan de bovenkant van de sjabloon labeler scherm. Een voorbeeld van de voltooide schijf wordt weergegeven in het hoofdvenster.

7 Klik op de knop "Afdrukken".

Hints

  • Etiketten met grote afbeeldingen kan tot een uur om af te drukken.
  • Gebruik alleen LightScribe-media. Oppervlakken die niet speciaal zijn behandeld voor dit proces kan uw brander beschadigen.