Hoe te converteren een foto in een schilderij

Verfgevolgen kan worden toegepast op digitale beelden om de beelden lijken schilderijen. Afhankelijk van de software die u gebruikt, kunt u uw foto's om te zetten in mooie water kleuren, zachte pastels en olieverfschilderijen. En als u wilt verf effecten toevoegen aan uw digitale foto's, kunt u een schat aan die in staat foto's te bewerken hulpprogramma's te vinden voor gratis op het web.

instructies

FotoSketcher

1 Downloaden en een gratis exemplaar van FotoSketcher installeren (zie bronnen). Start het programma na de installatie. Klik op het mappictogram, gelegen in linkerbovenhoek van het programma. Zoek uw afbeelding, met behulp van de file explorer venster dat verschijnt.

2 Klik op de "tekenstijl" menu weergegeven wanneer het menu "Drawing parameters" verschijnt. Selecteer een van de verf stijlen uit de "Paint Effects" rubriek in de "tekenstijl" menu box.

3 Klik op "Draw," en sluit het menu "Tekenen parameters". Klik op het schijf aan de bovenzijde van het programma, om uw schilderij te slaan.

Phixr

4 Gebruik Phixr's online foto-editor om je foto's om te zetten in schilderijen. Klik op de "Get Started" optie op de site van de homepage (zie bronnen).

5 Klik op de knop van het hulpprogramma 'Browse' om een ​​afbeelding te uploaden vanaf je computer, of plak een webadres in het tweede veld om een ​​online afbeelding te gebruiken. Klik op "de gekozen foto uploaden naar Phixr" knop.

6 Klik op "Leuke effecten" knop van de hulpprogramma's, gelegen in de werkbalk aan de linkerkant. Selecteer de "olieverf" optie in het menu leuke effecten, en klik vervolgens op "Uitvoeren."

7 Selecteer een output formaat voor het beeld van de "File Format" veld. Klik op de "Download / Save" knop.

Pixelstouch

8 Solliciteer verf effecten aan uw foto's online met behulp van web-based Pixelstouch's hulpprogramma (zie bronnen). Klik op de Pixelstouch's "Schilderen" rubriek nadat u naar de site homepage.

9 Klik op de knop 'Bladeren' het hulpprogramma om een ​​foto van uw computer te uploaden en klik vervolgens op 'Upload'.

10 Klik op "Paint it" knop het nut om zijn verf effect toe te passen. Klik op de "Download" knop om de geconverteerde afbeelding op te slaan op uw computer.