Hoe de Desktop Icons & Taakbalk in Vista Restore

In Windows Vista, het bureaublad en de taakbalk weergave pictogrammen die u in staat om programma's en applicaties snel te starten. Ze zijn beide geschikt voor het uitvoeren van verschillende functies op uw computer. Als sommige van de pictogrammen op het bureaublad ontbreken, en de taakbalk verborgen is, de kans groot dat ze gewoon verborgen. Herstel van pictogrammen op het bureaublad en de taakbalk is een snelle en eenvoudig proces dat minuten in beslag neemt.

instructies

Restore Desktop Icons

1 Klik op de knop "Start", klik op "Configuratiescherm" en vervolgens op "Persoonlijke instellingen."

2 Klik op de "Change pictogrammen op het bureaublad" link onder "Taken" naar de "Desktop Icon Settings" dialoogvenster te lanceren.

3 Controleer alle pictogrammen die u wilt herstellen naar het bureaublad. Klik op de knop "standaardinstellingen herstellen" als u de standaard iconen te herstellen naar het bureaublad.

4 Klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Het herstellen van de taakbalk

5 Klik op de knop "Start" en klik op 'Configuratiescherm'.

6 Klik op "Vormgeving en persoonlijke instellingen" en klik op "Taakbalk en Start Menu" om het "Taakbalk en menu Start" te lanceren dialoogvenster Eigenschappen.

7 Schakel de "Auto-verbergt de taakbalk" in en klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan en het herstel van de taakbalk.