Hoe maak je een slang rond de paal met GIMP

Hoe maak je een slang rond de paal met GIMP


De staaf van Asclepius, het symbool van de sterfelijke zoon van Apollo met grote helende krachten in de Griekse mythologie, is een gemeenschappelijk symbool voor de geneeskunde en de medische professie. Het symbool toont een slang kronkelende omhoog rond een paal. U kunt een aangepaste logo te ontwerpen voor uw medische organisatie of praktijk met de staaf van Asclepius met de gratis GNU Image Manipulation Program (GIMP).

instructies

1 Druk op 'Ctrl' + "N" om een ​​nieuw document in GIMP te creëren. Stel de "Breedte" en "Hoogte" velden om waarden groot genoeg om het symbool tegemoet te komen. Als u niet zeker bent, gebruik maken van 500 en 700, respectievelijk; dan kunt u altijd krimpen het symbool later, indien nodig. Klik op "Geavanceerde opties" en kies "Transparantie" van de "Fill Met" drop-down menu. Klik op 'OK'.

2 Druk op "R" om de rechthoekige selectie gereedschap te selecteren. Klik en sleep van boven naar beneden in het midden van het document naar een lange dunne selectie te maken; Dit zal de paal zijn. Druk op 'Ctrl' + ',' om de selectie met de voorgrond kleur te vullen, waardoor de paal vast.

3 Druk op 'Ctrl' + "L" naar de "Layers" dialoog te onthullen. De titel knippert om te laten zien waar het is. Druk op "Shift" + "Ctrl" + "N" of klik op de "Nieuwe laag" knop in het "Lagen" dialoog. In het dialoogvenster dat verschijnt, klikt u op de "Transparantie" knop en klik op "OK."

4 Druk op "E" om de elliptische selectie gereedschap te selecteren. Klik en sleep om een ​​selectie te maken; overeenkomen met de grootte en de kromming van hoe je je voorstellen dat een curve van het lichaam van de slang die op de paal.

5 Klik op het menu "Edit" en kies "Stroke Selection." In het dialoogvenster dat verschijnt, selecteert u de 'Stroke line "radioknop, geef dan de breedte van het lichaam van de slang in het veld" Line breedte ", klik op de" Solid kleur "radio-knop en klik op' Stroke '.

6 Druk op "R" om de rechthoekige selectie gereedschap te selecteren. Klik en sleep om een ​​rechthoek die de ellips je trok in de helft verticaal, die de ene helft splitst maken. Druk op "Delete" om dat de helft van de ellips te verwijderen.

7 Klik hier voor een kort gedeelte van het einde van het bovenste deel van de halve ellips selecteren en druk op "Delete" om het te verwijderen. Dit is dus je kunt zorgen voor het lichaam van de slang te verschijnen om de wind achter de pole.

8 Druk op "M" om het gereedschap Verplaatsen te selecteren. Klik op de "Verplaats de actieve laag" knop in het onderste gedeelte van de toolbox. Klik en sleep de halve ellips in het document, zodat de onderste rand van een punt in de buurt van de bodem van de paal raakt. Dit is de onderkant van het lichaam van de slang. Nudge de laag met behulp van de pijltjestoetsen om fijn haar positie aan te passen.

9 Klik met de rechtermuisknop de huidige laag in het "Lagen" dialoog en kies "Laag dupliceren."

10 Klik op het menu "Layer", klik op de "Transform" sub-menu en kies "Rotate 180."

11 Klik en sleep naar de nieuwe verplaatsen, gedraaid halve ellips, zodat het langer het einde van de paal raakt. De juiste positie brengen zodat het boveneinde van de voorgaande halve ellips tegenover het ondereinde van de nieuwe, wat een continuïteit in het lichaam van de slang rond de paal.

12 Herhaal stap 9 tot en met 11 tot en met het lichaam van de slang is net zo lang als u dat wilt.

13 Klik om te selecteren en verwijderen van een deel van het bovenste deel van het lichaam van de slang. Teken een kleine ellips aan het einde van de lijn met de elliptische selectie tool. Druk op 'Ctrl' + ',' te vullen met de voorgrond kleur aan de kop van de slang te maken. Selecteer en een gedeelte uit het onderste deel van het lichaam van de slang aan de staart ervan.

14 Herhaal het proces met verschillende afmetingen ellipsen om de slang te krijgen op zoek zoals jij dat wilt. Rechtsklik op een laag in het "Lagen" dialoog en kies "Merge Visible Layers" als u tevreden bent. Klik op de "Geknipt om de afbeelding" knop en klik op "samenvoegen." Uw staaf van Asclepius kan nu worden opgeslagen en geïntegreerd in andere ontwerpen als dat nodig is.