Hoe stel ik een e-mail naar Mozilla Firefox

Firefox is een Web browsing optie gecreëerd door de non-profit organisatie Mozilla. De Mozilla-website staat dat het doel van de organisatie is om "te bevorderen openheid, innovatie en mogelijkheden op het web" door het creëren van gratis downloadbare software. Firefox biedt de gebruiker tal van manieren om contact op met de moederorganisatie Mozilla via e-mail; de exacte e-mailadres verschilt afhankelijk van het doel van uw bericht.

instructies

1 Open uw computer webbrowser; het hoeft niet te Mozilla Firefox zijn om een ​​e-mail te sturen naar de organisatie.

2 Meld u aan bij uw e-mailaccount.

3 Klik op de link om een ​​nieuwe e-mail te creëren. De formulering van die verwijzen zal variëren afhankelijk van wat e-mailprovider die u gebruikt; bijvoorbeeld in Hotmail het verband wordt "Nieuw."

4 Typ Mozilla's e-mailadres in het tekstvak met de titel "To." Om Mozilla's webmaster e-mail, gebruikt u het adres "[email protected]" Om contact met public relations-afdeling van de Mozilla's, gebruik maken van het adres "[email protected]" Te doneren aan Mozilla, gebruik dan het adres "[email protected]"

Hints

  • De e-mailadressen in stap 4 genoteerd zijn niet ontworpen voor Mozilla gebruikers met technische problemen. Als u problemen technische problemen met Mozilla Firefox, moet u het formulier invullen zich binnen de technische ondersteuning sectie Mozilla's of een vraag stellen betreffende de ondersteuning van Firefox forum.