How to Make & Sell Organic Cosmetics

How to Make & Sell Organic Cosmetics


Het leven van een groene en organische levensstijl stelt u in staat om te experimenteren met verschillende soorten cosmetica en lichaamsverzorging producten. Het maken en verkopen van uw eigen zelfgemaakte biologische cosmetica biedt u een hobby die kan veranderen in een lucratieve business venture. Een poging, zelfs voor de beginner, het maken en marketing biologische make-up is leuk en lonend.

instructies

Het maken van de cosmetica

1 Leg een eetlepel bijenwas pastilles in een glazen kom, zet de kom in een magnetron en smelt.

2 Voeg twee eetlepels gepoederd mica mineraal. Kies een toon die u wilt, of je maakt lipgloss of crème oogschaduw. Roer in ongeveer een theelepel vervoerder olie. Biologische kokosolie is populair in natuurlijke make-up en body producten, maar u kunt ook gebruik maken rozenbottel, abrikozen of vele andere soorten. Ingrediënten voor natuurlijke huidverzorging en cosmetica kan gemakkelijk gevonden worden in een ambacht en hobby levering winkel of schoonheidsproducten groothandel online.

3 Giet de gekleurde, gesmolten mengsel in een make-up container van uw keuze. Voor lippenstift en glossen gebruik van een lippenstift buis of pot. Voor oogschaduw een plastic pot is handig. Deze verpakkingen kunnen worden gekocht, samen met ingrediënten, van ambachtelijke en hobby aanbod winkels.

4 Plaats de warme make-up in de koelkast en laat het zitten voor een uur om uit te harden, klaar voor gebruik. Herhaal deze basisstappen naar verschillende kleurvarianten voor lippenstift, non-poedervorm oogschaduw en zelfs wang rouge creëren.

5 Combineer een mix van organische mica poeders poedervormige make-up te creëren. Foundation, die poeder, oogschaduw en blush zelfs kunnen eenvoudig direct in de verpakking op deze manier.

Het verkopen van de Make-up

6 Het verkrijgen van een vergunning van de verkoper van uw lokale Kamer van Koophandel. vergunningen van de verkoper zodat u om goederen te verkopen, terwijl het verzamelen van omzetbelasting van klanten. Dit, op zijn beurt, geeft u de mogelijkheid om de overheid belasting betalen over uw huis make-up bedrijf.

7 Bouw een blog om uw cosmetica te bespreken met de wereld. Gebruik een gratis blogging platform en dus het ontwerpen van het. Gebruik rustgevende kleuren zoals pastels, of geef uw marketing blog een natuurlijke, organische uitstraling met greens en aardetinten.

8 Markt uw waren op lokale bulletin boards en online. Inschrijven op doorverkopen sites zoals Ebay.com is een andere optie. Etsy.com, een andere doorverkopen site, is een steeds populairder online marktplaats voor handgemaakte goederen zoals cosmetica en zeep.

9 Prijs uw producten concurrerend. Zorg ervoor dat ze de prijs, zodat u op zijn minst terug wat je te besteden aan de ingrediënten in uw producten, maar houd de prijzen redelijk, zodat uw klanten kunnen vaak genieten van de cosmetica.

10 Laat je geteste cosmetica. Gebruik maken van een huis PH test kit, of stuur de cosmetica tot een faciliteit om het testen voor u doen. De FDA eist dat natuurlijke cosmetica moet op een veilige PH voor mensen om te kopen en te gebruiken op hun huid. Het testen van uw cosmetica helpt ook detecteren bacteriën die tijdens de bereiding kan krijgen in de cosmetica. Het voorkomt dat je uit de verkoop van onveilige producten. Thuis testen kits zijn zuinig en kan worden gevonden in ambachtelijke en hobby aanbod winkels, of via een online groothandel in zeep maken levert. Testen faciliteiten omvatten handel scholen, community colleges en universiteiten die cosmetologie cursussen aan te bieden. Deze plaatsen kunnen testen uw producten op aanvraag.

Hints

  • conserveringsmiddelen zoals natrium lactaat toe te voegen aan uw zelfgemaakte cosmetica om hen langdurig en fris te houden. Natriumlactaat helpt cosmetische formuleringen duren overal van negen maanden tot een jaar. Het bedrag dat u gebruikt hangt af van elk individueel recept, dus het is noodzakelijk om het verkrijgen en bestuderen van cosmetische kookboeken, zodat u de bedragen correct kan berekenen.
  • Klanten aantrekken door het opzetten van winkel op een lokale rommelmarkt of ruilbeurs. Huur een stand op een van deze drukbezochte marktplaatsen. Maak visitekaartjes en hen aan toeschouwers.