Hoe kan ik een DVD Film toe aan uw computer

Hoe kan ik een DVD Film toe aan uw computer


Het houden van uw filmbestanden op uw computer in plaats van op een DVD biedt een aantal voordelen. U hoeft geen zorgen te maken over de DVD krassen en steeds onbespeelbaar, noch heb je zorgen hoeft te maken over het verliezen van de schijf. Het proces van het kopiëren van een dvd-film op uw computer voor latere weergave vereist geen software van derden, en houdt slechts een paar snelle stappen.

instructies

1 Maak een nieuwe map op uw bureaublad om de film op te slaan. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies "Nieuw" en vervolgens "Folder". Geef de map 'Movies'.

2 Plaats de dvd in het dvd-station van uw computer. Wacht tot de DVD te laden, dan opent u "Deze computer" en klik met de rechtermuisknop op het pictogram DVD. Op het menu dat naar beneden zakt, selecteer "Explore".

3 Open de map Video_TS. Zoek het VOB bestand met de grootste bestandsgrootte. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies "Kopiëren" in het dropdown-menu.

4 Klik met de rechtermuisknop op de map die u in stap 1 hebt gemaakt en selecteer "Plakken" in het dropdown-menu. De VOB-bestand zal beginnen te kopiëren. Afhankelijk van de grootte van het bestand, kan dit een paar minuten duren.

5 Open de map waar u alleen de VOB-bestand gekopieerd. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Rename". Selecteer alleen het gedeelte van het bestand dat laat zien ".vob" verander de tekst om te zeggen ".mpg". Hit "Enter".

6 Dubbelklik op het bestand om het te spelen.

Hints

  • Dit proces zal niet werken met versleutelde / auteursrechtelijk beschermd dvd's. Rippen van dvd's met auteursrechtelijk beschermd materiaal illegaal is, en u kan worden onderworpen aan boetes als u verkoopt of anderszins verspreiden.