Hoe maak je een website te maken met behulp van een PowerPoint-presentatie

Microsoft PowerPoint is een gebruiksvriendelijke tool voor het maken van de website presentaties. Dus, maak je geen zorgen als je nieuw bent in het maken van PowerPoint-presentaties of webpagina's zijn. Het is maar net hoe eenvoudig of uitgebreid u wilt dat uw PowerPoint website presentatie te zijn.

instructies

1 Open Microsoft PowerPoint.

2 Maak een PowerPoint-presentatie van de grond af of gebruik een sjabloon door te kiezen voor de Office-knop en vervolgens Nieuw. U kunt kiezen uit de geïnstalleerde sjablonen of te zoeken naar een online.

3 Selecteer Maken of download (voor online templates).

4 Dubbelklik op het tekstvak, grafiek of afbeelding die u wilt bewerken. Voeg een nieuwe tekst, een grafiek of afbeelding.

5 Als u video of geluid naar uw dia toe te voegen, selecteert u het tabblad "Invoegen" van het lint en kies "Movie" of "Sound" van de "Media Clips" groep.

6 Hyperlinks toe te voegen, selecteert u de tekst of afbeelding van de tekst of afbeelding selecteren. Selecteer "Insert" en kies "Hyperlink" van de "Links" groep. Onder "Link To," kiest om te linken naar een website, document of e-mail adres. Volg het raam aanwijzingen en klik op OK.

7 Verander de lay-out van uw dia door het tabblad "Thuis" van het lint en te kiezen voor "Lay-out" van de "Slides" groep.

8 Voeg een nieuwe dia van "Thuis" te selecteren in het lint en kies "Nieuwe dia" uit de "Slides" groep. Pijl naar beneden om een ​​thema voor uw dia te kiezen. Om een ​​dia te dupliceren, selecteert u de dia die u wilt dupliceren binnen "Nieuwe dia 'en kies" dupliceren geselecteerde dia's. "

9 Verander het ontwerp van uw dia door het tabblad "Design" van het lint en maak dan een keuze uit de items in de "Thema's" of "achtergrond" groep.

10 Neem een ​​gesproken tekst op uw dia door het selecteren van de dia die u wilt beginnen met opnemen voorbij. Kies "Slide Show" en "Record Verhaal" van de "Set Up" groep, en klik vervolgens op "Set Microphone Level." Selecteer OK. Neem uw verhaal in de microfoon en klik naar de volgende dia te gaan. Klik uit om af te sluiten en op te slaan uw verhaal.

11 Stel uw diapresentatie door te kiezen voor het tabblad "Slide Show" en "Set Up Slide Show" van de "Set Up" groep.

12 Sla uw presentatie als een webpagina, door te kiezen voor "Opslaan als" uit de Office-knop. Onder "Opslaan als type" te selecteren htm of html. Klik op "Publish."

13 In het dialoogvenster "Publiceren als webpagina" vak kiezen om te publiceren "Complete presentatie." Voer een paginatitel voor uw webpagina door te kiezen voor "Change." Plaats een vinkje naast "Open Gepubliceerd webpagina in Browser."

14 Kies "Web Options" en selecteer het formaat dat u wilt voor uw webpresentatie.

15 Tot slot, selecteer "Publish."

Hints

  • U kunt door middel van dia's navigeren door te klikken op de miniatuur aan de linkerkant in de Slide Sorter. U kunt ook verwijderen of resetten uw dia binnen de groep Dia's.