Hoe voorkom ik dat de "Clown Whistle" Toen ik de Firefox-browser te openen?

Hoe voorkom ik dat de "Clown Whistle" Toen ik de Firefox-browser te openen?


Het geluid van een fluitje dat speelt wanneer Firefox wordt geopend wordt veroorzaakt door de CoolPreviews extensie. CoolPreviews is een Firefox add-on waarmee u links, video's en afbeeldingen bekijken zonder het verlaten van de huidige pagina. Het kan worden in- of uitgeschakeld voor specifieke websites, en u weet dat het actief is als je een groene CoolPreviews pictogram in de rechterbenedenhoek. Er is een bug in oudere versies die een non-stop sirene, of "Clown Whistle," en de enige manier produceert om zich te ontdoen van het is door een aanpassing van of het verwijderen van de add-on.

instructies

update CoolPreviews

1 Open Firefox en klik op "Extra" en vervolgens "Add-ons."

2 Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

3 Klik op "Controleren op updates." U kunt ook naar het tabblad Extensions, klik met de rechtermuisknop CoolPreviews en selecteer "Find Updates."

4 Herstart Firefox als alle updates zijn voltooid.

Verwijder Add-On

5 Open Firefox en klik op "Extra" en vervolgens "Add-ons."

6 Klik op "Extensions," en vind CoolPreviews in de lijst.

7 Klik met de rechtermuisknop CoolPreviews en klik op 'Verwijderen'. Als u niet wilt om het volledig te verwijderen, kies "uitschakelen" in plaats. Het uitschakelen van het toestel kunt u zien of het is de ware oorzaak van het alarm.

Hints

  • Als het alarm aanhoudt, uit te schakelen of te actualiseren verlenging gemaakt door Cooliris, de makers van CoolPreviews.