Hoe kan ik mijn computer te verzenden en ontvangen faxberichten?

Hoe kan ik mijn computer te verzenden en ontvangen faxberichten?


U hoeft niet een speciale fax nodig hebt met een ingebouwde printer om faxen te verzenden en ontvangen. U kunt uw computer om deze taken uit te voeren door de aankoop van een relatief goedkope software pakket. U kan ook nodig zijn om een ​​fax modem kaart te kopen, hoewel de meeste computers hebben een al geïnstalleerd.

instructies

1 Controleer of uw computer een fax-modemkaart geïnstalleerd. Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm' in de rechterkolom. U zal worden genomen om een ​​nieuw venster.

2 Klik op "Hardware en geluiden." Scroll naar beneden tot u te komen "Telefoon- en modemopties." Klik op dit pictogram. Een dialoogvenster wordt geopend.

3 Klik op het tabblad "Modem". U krijgt een lijst van modems op uw computer is geïnstalleerd. Als uw computer een modem is geïnstalleerd en operationeel is, zal de naam worden gemarkeerd. Ernaast, en onder de woorden "Verbonden aan," een poortnaam communicatie, zoals 'COM3, "zal verschijnen.

4 Als er geen fax modem is geïnstalleerd, aanschaffen van een elektronica leverancier. Zorg ervoor dat het merk u kiest compatibel is met het besturingssysteem van uw computer. U zult ook moeten fax software te kopen.

5 Installeer de modem volgens de instructies van de fabrikant. Eenmaal geïnstalleerd, zal het apparaat automatisch worden herkend door uw computer, en de benodigde drivers worden geïnstalleerd.

6 Controleer of uw modem is geïnstalleerd en operationeel te herhalen de stappen 1 tot en met 3. Als de naam modem niet weergegeven en / of niet is een poort die is toegewezen, klikt u op 'Toevoegen' en vervolgens op 'Volgende'.

7 Installeer de fax modem handmatig als Windows nog steeds niet in slaagt om het te vinden. Klik op 'Volgende'. Selecteer de fabrikant van uw modem uit de lijst aan de rechterkant en het model uit de lijst aan de linkerkant. Klik op 'Volgende'.

8 Accepteer standaard poorttoewijzing Windows '. Klik op 'OK'.

9 Installeer uw fax-software door de instructies van de software maker.

10 Start de fax software om te beginnen met het verzenden of ontvangen van faxen. Om een ​​fax te verzenden, klikt u op of selecteer "Nieuwe fax." In het dialoogvenster dat verschijnt, voert u de naam van de ontvanger en het bedrijf aansluiting. Voer vervolgens het faxnummer van de ontvanger.

11 Typ een sollicitatiebrief, indien gewenst. Bevestig het document dat u wilt faxen. Klik op 'verzenden'.

Hints

  • Als u gebruik maakt van Windows Vista Business of Premium, wordt Windows Faxen en scannen software gebundeld in uw computer.