Hoe maak je een IAO-wachtwoord wijzigen

ILO, of Integrated Lights Out, is een server op afstand is ontworpen om te draaien op Hewlett-Packard ProLiant servers. De afstandsbediening kan een beheerder toegang tot de server op afstand, zonder te zitten in de voorkant van de eigenlijke server te repareren of te corrigeren problemen. Er zullen momenten zijn dat u zult willen de iLO wachtwoord, dat eerst moet u toegang tot de eigenlijke server om de taak handmatig uitvoeren veranderen.

instructies

1 Schakel de stroom van de server uit, zet hem dan weer aan om het opnieuw op te starten.

2 Druk op F8 wanneer u wordt gevraagd met de boodschap "Integrated Lights Out Server." Hit de F8-toets nog een keer en dit zal brengen de gebruiker informatie.

3 Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en kies "Administrator." Je zal nu in staat zijn om de beheerder te bewerken. Verander het wachtwoord hier en sla het nieuwe wachtwoord door het raken van F10.

4 Selecteer "Network" en vervolgens op "informatie." Dit zal verschillende informatie op het netwerk. Noteer het IP-adres van de server en klik op "ESC." Verlaat de iLO door te klikken op "File" en vervolgens "Quit." De eigenlijke server computer zal nu starten.

5 Typ het IP-adres, evenals het nieuwe wachtwoord in de browser log en klik op 'OK'. Dit zal de nieuwe iLO wachtwoord toe te passen.