How To Fix Internet Explorer Malware

How To Fix Internet Explorer Malware


Internet Explorer is de standaard web browser software opgenomen in alle versies van Microsoft Windows-besturingssysteem. Internet Explorer is een veel voorkomende bron van problemen voor de gebruikers als de prestaties wordt beïnvloed door malware. De meest voorkomende vormen van malware die van invloed zijn Internet Explorer onder meer spyware en adware werkbalken. Naast het feit dat een gevaar voor de veiligheid, kan malware vertragen de browser Internet Explorer en de snelheid waarmee u surfen op het web te verminderen. Leer hoe u Internet Explorer op te lossen problemen malware op uw computer te beveiligen en weer terug naar surfen op het web.

instructies

1 De praktijk een goede surfen op het web hygiëne. De meeste Internet Explorer malware problemen kan gestopt worden door het volgen van bepaalde beleidsterreinen bij het surfen op het internet. Alleen programma's te downloaden van gerenommeerde software-ontwikkelaars, en klik nooit op pop-ups of open een gedownloade bestanden van vreemden.

2 Begrijp de definitie van malware. De twee meest voorkomende vormen van malware zijn spyware en adware. Deze programma's het bijhouden van uw computer gebruik en rapporteren aan een ad bedrijf om u advertenties te dienen. Een andere belangrijke vorm van Internet Explorer malware zijn kaper programma's. Deze programma's bepalen welke sites die u kunt bezoeken door het kapen van de browser.

3 Open Internet Explorer. Klik op 'Extra' in de bovenste menubalk en selecteer 'Opties'. Wis alle cookies en tijdelijke internetbestanden.

4 Klik op "View" en selecteer "Werkbalken." Hef de selectie van alle werkbalken behalve de standaard explorer bar.

5 Download en installeer de gratis versies van Spybot Search and Destroy (link in het gedeelte Bronnen) en Ad-Aware (link in het gedeelte Bronnen). Deze twee programma's zullen uw computer tegen een database van bekende malware te scannen. Als dergelijke bestanden worden gevonden, zal het programma u vragen of u wilt het programma in quarantaine of verwijderen van de gewraakte bestanden.

6 Run zowel "Spybot Search and Destroy" en "Ad-Aware." Afhankelijk van de grootte van uw harde schijf, kan het gehele scanproces duurt maximaal een uur elk.

7 Bekijk het rapport dat Spybot Search and Destroy en Ad-Aware geeft. Elke verdachte malware-programma's zullen worden opgenomen. Sommige van deze kunnen zijn valse positieven. Bijvoorbeeld bepaalde werkbalken, zoals de Google Toolbar, zijn legitieme programma's en je mag niet willen om ze te verwijderen. Echter, als je niet een van de genoemde dossiers te herkennen, vertel elke respectieve programma om de verdachte software te verwijderen.

8 Start je computer opnieuw op. Open "Internet Explorer" en beginnen surfen.

Hints

  • Veel pop-up vensters die beloven om uw Internet Explorer malware problemen op te lossen door het aanbieden van een gratis software te downloaden zijn eigenlijk het installeren van meer schadelijke programma's.