Hoe kan ik Fix MP3 CBR Time Fouten?

Hoe kan ik Fix MP3 CBR Time Fouten?


Constant bit rate, of CBR, MP3's zijn die dezelfde geluidskwaliteit overal bevatten. De geluidskwaliteit vertaalt zich in een ruimte op de harde schijf. Dit betekent dat vijf seconden stilte zou nemen evenveel ruimte als vijf seconden van een volledig orkest. Bepaalde CBR MP3's kan de tijd fouten te krijgen, dat wel. Dit heeft niets te maken met het geluid zelf, maar de gegevens die uw mediaspeler hoe lang het lied vertelt. Als je ziet korte nummers vermeld als 60 minuten of nummers die je niet doorheen kunt navigeren, heb je een fout MP3. Verschillende programma's kunnen dit oplossen.

instructies

1 Repareren van je MP3 CBR time fouten met MP3 Repair Tool (zie bronnen). Dit gratis programma beschikt over eenvoudige reparatie opties, het automatiseren van het proces op te sporen en problemen met een minimum aan werk of kennis van de gebruiker vast te stellen. Na het installeren van het programma, je gewoon open de MP3 in en klik op 'Repair. " De tool zal het bestand te scannen, op te sporen het probleem en bieden om het te repareren.

2 Repareren van je MP3 CBR time fouten met MP3 Diags (zie bronnen). Deze gratis tool wordt gebruikt om alle niet-audio aspecten van MP3-bestanden af ​​te handelen. Dit geldt ook voor de titel, bit rate en tijd. Om een ​​MP3 te lossen, hoeft u alleen maar het programma te installeren en open de MP3 in. Na aandacht voor de MP3, klikken op het pictogram reparatie (een sleutel en schroevendraaier) kunt u de MP3 controleren, bevestig de tijd fouten en bespaart een werkend exemplaar.

3 Repareren van je MP3 CBR time fouten met Tidysongs (zie bronnen). Dit gratis programma is krachtiger dan de andere twee, het aanbieden van een breder scala aan reparatie- en aanpassingsmogelijkheden. Het richt zich op gebruikers met een beetje meer ervaring met computers. Het openen van de MP3 op het tabblad "Fix Songs" zal al het lied informatie, met inbegrip van de verknipte tijd weer te geven. De "Fix" knop groot doet de rest.