Minolta Pagina Werken Problemen met de printer

De Minolta PageWorks laser printer produceert documenten met behulp van kleur en zwarte toner. Zodra de printer is geïnstalleerd en in gebruik is, kunnen er problemen met de kwaliteit, papierstoringen of vermogensverlies ervaren.

vastgelopen

Als het papier is vastgelopen in de printer en gedeeltelijk steekt uit de papieruitvoer, trek het stuk papier uit de printer in de richting het wordt gevoed. Trek aan de kant klepontgrendelingsschakelaar om het zijpaneel te openen en papier te verwijderen uit de printer. Raak de beeldoverdracht roller.

Kwaliteit

Als de afdrukkwaliteit is wazig of arm, verwijder de tonercartridge uit de printer. Trek kant deuropener schakelaar om deze te openen en trek de tonercartridge met beide handen. Schud de tonercartridge heen en weer, en van links naar rechts, om de toner te verdelen. Zet de tonercartridge terug en sluit de deur.

macht

Haal het netsnoer uit de achterkant van de printer en het stopcontact om de verbinding te herstellen. Bevestig het netsnoer is intact en niet beschadigd. Als het beschadigd is, vervangen. Steek de stekker stevig terug in het stopcontact en de achterkant van de printer.