Hoe kan ik toevoegen Print Preview Ribbon naar hoofd Ribbon

De lintinterface werd toegevoegd aan de Microsoft Office 2007 Suite een gemakkelijker waarmee gebruikers gebruik ervan. De interface lijkt op de vele web browser interface met tabbladen en afbeeldingen voor navigatie. Office 2010 biedt de mogelijkheid om het lint te passen. Met deze verbeterde functie kunnen gebruikers het lint aanpassen aan hun favoriete snelkoppelingen weerspiegelen.

instructies

1 Open Microsoft Word 2010 en klik op de "File" knop en selecteer vervolgens "Opties." Klik op de "Customize Lint" knop aan de linkerkant van het menu Opties voor Word.

2 Bepaal waar u deze snelkoppeling. U moet een aangepaste groep om uw snelkoppelingen te maken. Bijvoorbeeld, als u van plan om de snelkoppeling toe te voegen aan het tabblad Start, voeg een nieuwe groep op deze tab. Selecteer "Nieuwe groep" aan de rechterkant van de opties. Selecteer "Rename" en typ een naam voor deze groep. Klik op 'OK'.

3 Selecteer de "Kies opdrachten uit" drop-down lijst, selecteert u 'Niet op het lint. " Selecteer "Print Voorbeeld Edit Mode." Klik op "Add" om deze opdracht te verplaatsen naar de nieuwe groep. Klik op 'OK'.