Laptop analyseren Equipment

Laptop analyseren Equipment


Laptops zijn mobiele computers die gebruikt kan worden als een desktop-systeem of een systeem op afstand voor mensen die veel onderweg. Door de diversiteit van het gebruik, de circuits en componenten van een laptop systeem makkelijker van een storing of falen. Laptop analyzing apparatuur kan end-gebruikers en systeembeheerders te helpen om problemen met betrekking tot de interne werking van een laptop computer te onderzoeken.

Functie

De functie van de laptop analyzing apparatuur componenten van de laptop zoals de centrale verwerkingseenheid (CPU), moederbord en busarchitectuur in- en uitgangsfuncties, geheugeninrichtingen en gespecialiseerde chip-sets controleren. Randapparatuur die zijn aangesloten op het systeem, zoals harde schijven, cd-roms en seriƫle en Universal Serial Bus (USB) havens worden ook gecontroleerd. On-board batterijen, weerstanden en diodes kan ook worden gecontroleerd.

Kenmerken

Er zijn verschillende functies van de laptop analyseren apparatuur. De eerste is een voltmeter die kan worden aangesloten op het moederbord aan de hoeveelheid spanningsbewaking gebruikt. Er zijn meters, die ook toezicht op de CPU en het geheugen modules. De apparatuur kan defecten detecteren in de elektronische schakelingen van de computer. Harde schijven kunnen worden geanalyseerd met een drive nutsfunctie die de snelheid en de configuratie van de harde schijf controleert.

voordelen

Laptop analyseapparatuur kunnen profiteren eindgebruikers op de interne functies van schakelingen in de computer. Het is ook een voordeel voor systeembeheerders die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de laptop-systemen door middel van een preventief onderhoud tool om grote problemen met een laptop te voorkomen tijdens het uitvoeren van de service-functies.